Disquitos JR:n kausi päättyi ilman voittoja

Tampereen Raholan liikuntakeskuksessa ratkottiin 2.3.2013 sisäkauden sijoitukset  17-19. Disquitosin jämät lähtivät matkaan kahdeksan pelaajan voimin, joista kolme pelasi raksa-kierrossa (Ari, Joska ja Tapsa) ja viisi yläkenttä-kierrossa (Jari, Juha, Lauri, Severi, ja Vesa). Tavoitteena oli jälleen kerran pelata kauden parasta peliä.

14:00 Disquitos Jr – Haudat 13-15

Peli lähti liikkeelle puolustuspisteellä, joka käännettiin heti katkon jälkeen maaliksi. Peli osoittautui harvinaisen tasaiseksi, ero oli isoimmillaan kaksi pistettä koko pelin aikana. Puoliajalle mentiin historiallisesti 8-7 Disquitos JR:n johtaessa. Hyökkäyspeli toimi moitteettomasti ja ennen turnausta harjoiteltu paikkaa vastaan hyökkäys osoittautui toimivaksi. Varsinkin maalipelissä oli nyt huomattavasti enemmän vaihtoehtoja ja kärsivällisyyttäkin löytyi kiekollisilta sopivasti. Puolustuspelissä saimme ajoittain Haudat vaikeuksiin, mutta jatkuvaa painetta emme hyvin heittäville vanhuksille kyenneet antamaan, joten peli eteni tasaisissa merkeissä.

Toinen puoliaika alkoi Disquitos JR:n hyökkäyksellä ja maalilla. Sen jälkeen Haudat saivat kuitenkin pari kahden pisteen putkea aikaiseksi ja käänsivät pelin omaksi edukseen. Toisella puoliajalla näitä kahden pisteen putkia kertyi lopulta Haudoille kolme ja näin peli päättyi 13-15 Haudoille. Ehdottomasti kuitenkin kauden parasta peliä, joten häviöön pystyi olemaan vain hieman pettynyt. Ottelun jämin oli  pisterohmu Ari (7 syöttöä, 1 maali).

pelin kulku

16:00 Salko 2.0 – Disquitos Jr 15-5

Salko oli liikkeellä kuuden miehen joukkueella, joten toiveissa oli pysyä tällä kertaa paremmin heidän kyydissään. Alussa peli sujuikin kuten edellisessä pelissä. Aavistuksen liukkaammat Salkon pelurit ottivat kuitenkin 1-2 tilanteessa ohjat omiin käsiinsä tehden kolme pistettä putkeen. Sitten koettiinkin historiallinen tapaus Joskan HYPÄTESSÄ(!) maaliin tehden samalla kauden ensimmäisen maalinsa. Ensimmäinen puoliaika päättyi tilanteessa 8-5.

Toiselle puoliajalle Salko paransi omaa puolustustaan ottaen vastaanhakuja aggressiivisesti pois aiheuttaen suuria ongelmia hyökkäyksien aluille. Ratkaisut olivat liian vaikeita, joten kiekot tippuivat herkästi. Toisella puoliajalla emme päässeet nolosti kertaakaan vastustajan maalialueelle asti kiekon kanssa, joten lopputulos oli 15-5. Tehoja ei kertynyt kenellekään hurjasti, mutta Tapio oli vastuullinen kahdesta maalista, joten siihen osoitteeseen titteli ”ottelun jämin”.