Turnaukset

Erilaiset ei-niin-vakavamieliset turnaukset kuuluvat olennaisena osana Ultimateen ja pyrimme osallistumaan niihin mahdollisuuksien mukaan. Suurempaa menestystä ei joukkueillemme ole toistaiseksi kertynyt, mutta hauskaa on aina ollut.

Kalajoki Beach Ultimate (KBU)

Kalajoen Hiekkasärkät
Kalajoen Hiekkasärkät

Disquitosin järjestämä rantaultimateturnaus Kalajoki Beach Ultimate pelataan heinäkuussa Kalajoella. Kyseessä on ”hattuturnaus”, johon kaikki voivat osallistua. Joukkueet jaetaan pelaajien kokemuksen mukaan mahdollisimman tasaväkisiksi. Nämä tiedot kerätään ilmoittautumisen yhteydessä. Eli turnaus on avoin kaikille riippumatta taitotasosta tai urheilullisuudesta (aloittelijoista maajoukkue pelaajiin, kaikki ovat tervetulleita). Joukkueen kokeneemmat pelaajat opastavat vähemmän kokeneita eli ei tarvitse pelätä osallistumista vaikka ei olisi ennen ultimatea pelannutkaan.

 

 

Yyteri Beach Ultimate (YBU)

Yyteri Beach Ultimate
Yyteri Beach Ultimate

Perinteikäs Yyterin hiekkarannalla järjestettävä rantaturnaus on ollut jo useamman vuoden Disquitosin suosikkiturnaus. Kaksi päiväinen turnaus pelataan sekajoukkuein ja parhaimmillaan turnaukseen on osallistunut yli 30 joukkuetta.

Lue lisää turnauksesta järjestäjän kotisivuilta: http://www.terror.fi/ybu/

 

 

National Student Ultimate Tournament (NSUT)

NSUT
National Student Ultimate Tournament

Suomen suurin, vanhin ja suosituin sisäturnaus. NSUT on vaasalainen ultimateturnaus, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1986. Turnaus järjestetään vuosittain loka-marraskuussa. Kansallisena opiskelijaturnauksena aloittanut NSUT on vuosien saatossa kasvanut kansainväliseksi ja kaikille avoimeksi turnaukseksi. Turnauksen järjestää Vaasan yliopiston liitokiekkokerho Waasan WetoWoima eli WWW. NSUTeeta pidetään yleisesti yhtenä Suomen parhaiten järjestettynä turnauksena.

 

 

 

Opiskelijoiden SM-kisat

OSM logo

Opiskelijoiden Suomen mestaruuksista kilpaillaan useissa eri lajeissa, myös ultimatessa. Opiskelijoiden SM-kisat on tarkoitettu kaikille korkeakouluopiskelijoille – yliopistot ja ammattikorkeakoulut -ikään, sukupuoleen, taitotasoon tai mihinkään muuhunkaan katsomatta. Disquitos tekee tiiviistä yhteistyötä Oulun korkeakoululiikunnan kanssa ja iso osa seuran pelaajista on opiskelijoita.

 

 

Muut turnaukset

Disquitos osallistuu mahdollisuuksien mukaan myös muihin turnauksiin. Esimerkiksi erilaiset harjoitusturnaukset ja Tampereen Talviturnaus.

Spread the love