Ultimatekurssi – Ultimaattinen seikkailu

Oletko valmis heittämään itsesi frisbeeseikkailuun? Ultimate on huippuhauska joukkueurheilulaji, joka yhdistää nokkeluuden, nopeatempoisen liikunnan ja huikeat heittotaidot. Frisbeen heittäminen ei ole koskaan ollut näin jännittävää!

Kurssin ydinajatus: Maalien metsästys ja heittojen taianomaisuus

Tämä kurssi on suunniteltu kaikille uteliaille sieluille, jotka haluavat oppia uudenlaisen taidon. Ei vaadita aikaisempaa kokemusta – tarvitset vain avoimen mielen ja heittotaitoa kehittävän asenteen!

Pelin kulku on yksinkertainen: heitä frisbeetä joukkuekavereillesi, väistele puolustajia, ja tavoittele maaleja. Mutta älä huoli, kurssin alussa opettelemme perusasiat, kuten rysty- ja kämmenheitot sekä yläheitot. Pian olet kuin frisbeetaikuri!

Tule mukaan – opettele, naura, voita!

Liity Ultimate-kurssillemme ja anna frisbeen viedä sinut seikkailuun, jossa on huikeaa hauskuutta ja loistavia hetkiä. Älä jätä tätä tilaisuutta väliin – Ultimate on enemmän kuin peli, se on ystävyyttä, heittotaitoa ja voiton makeaa makua!

Ilmoittaudu nyt unimoven kalenterissa, ja valmistaudu astumaan frisbeehullujen sankareiden joukkoon! 🚀🥏 #FrisbeeFever #UltimateAdventure

Ultimatekurssi koostuu kolmesta kerrasta, joille ilmoittaudutaan erikseen unimoven kalenterissa. Erillistä kurssi-ilmoittautumista ei ole. Unimoven jäsenyys riittää.

Jokaisella kerralla on hieman erilainen sisältö:

15.1.2024 : Rystyheitto, upsi ja kiekon kiinniottaminen

22.1.2024 : Kämmenheitto ja jonolähtö

29.1.2024 : Pelaajapuolustus ja markkerointi

Maanantaisin klo 18.45-20 Oulun normaalikoulun yläkoulun ja lukion sali (ONK 7-9).

Tervetuloa mukaan!

Are you ready to embark on a frisbee adventure? Ultimate is an incredibly fun team sport that combines cleverness, fast-paced movement, and fantastic throwing skills. Throwing a frisbee has never been this exciting!

The core idea of the course: Hunting goals and the enchantment of throws.

This course is designed for all curious souls who want to learn a new skill. No previous experience is required – you just need an open mind and an attitude ready to develop throwing skills!

The flow of the game is simple: throw the disc to your teammates, dodge defenders, and aim for goals. But don’t worry, at the beginning of the course, we’ll cover the basics, such as forehand and backhand throws, as well as overhead throws. Soon, you’ll be like a frisbee wizard!

Join us – learn, laugh, win!

Enroll in our Ultimate course and let the frisbee take you on an adventure full of great fun and brilliant moments. Don’t miss this opportunity – Ultimate is more than a game; it’s friendship, throwing skill, and the sweet taste of victory!

Sign up now on the Unimove calendar and get ready to join the ranks of frisbee enthusiasts! 🚀🥏 #FrisbeeFever #UltimateAdventure

The Ultimate Course consists of three sessions, each requiring separate registration on the Unimove calendar. There is no separate course registration; Unimove membership is sufficient.

Each session offers slightly different content:

15.1.2024: Backhand throw, upside-down throw, and catching the disc.

22.1.2024: Forehand throw and starting from a queue.

29.1.2024: Player defense and marking.

Mondays at 18:45-20:00 in the Oulun Normaalikoulu ONK 7-9 (more info on unimoves instagram).

Welcome aboard!

Spread the love

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?