Kesäkausi starttaa – lisää harrastajia kaivataan

Etsitkö uutta harrastusta tai vain tekemistä kesäksi? Tervetuloa mukaan pelaamaan Ultimatea ja tutustumaan uusiin ihmisiin! Ultimate on monipuolinen joukkuelaji, jossa yhdistyy frisbeen heittäminen ja juokseminen sekä on loistava tapa kehittää kestävyyttä, nopeutta, ketteryyttä ja koordinaatiota.

Ultimatea ja vähän enemmän!

Disquitosin joukkueessa panostamme hauskanpitoon ja yhteisöllisyyteen, ja tarjoamme jokaiselle pelaajalle mahdollisuuden kehittyä lajin parissa. Ei ole väliä oletko vasta-alkaja vai kokenut pelaaja, tervetuloa mukaan! Meillä on mukana monentasoisia ja -ikäisiä pelaajia, kaikkia sukupuolia ja taustoja. Harjoittelemme säännöllisesti ja osallistumme turnauksiin ja muihin tapahtumiin ympäri Suomen ja ulkomailla.

Tule mukaan treeneihin kokeilemaan lajia! Aloittelijoille sopiva vuoro käynnistyy 8.5. klo. 19:30-21:00 Normaalikoulun tekonurmella.

Spread the love

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?