SM-tason Ultimatea Oulussa

Oulussa pääsee taas nauttimaan SM-tason Ultimatest kun Disquitos järjetää tulevana viikonloppuna (11.-12.11) sisäsarjan Mixed osaturnauksen. Tule paikalle nauttimaan peleistä ja turnauskahvion antimista.

Kahviossa tarjolla perinteisiä mok(k)apaloja.

Turnauksen yhteydessä kerätään kiekkoja (uusia tai käytettyjä) lahjoitettavaksi Tansaniaan: ”Ryhmä Oulun yliopiston & Itä-Suomen yliopiston liikuntakasvattajia matkaa Tansaniaan marraskuun lopussa, jossa he opettavat Ultimatea Dar es salaamin yliopiston liikuntatieteiden laitoksella ja Etelä-Tansanian yläkouluissa. Frisbee on vielä kohtalaisen tuntematon liikuntaväline Tansaniassa ja ryhmä haluaa kertoa frisbeen avulla liikkumisen monista hyödyistä tansanialaisille opettajille ja opettajiksi opiskeleville. Frisbeet jäävät Tansaniaan opiskelijoiden ja koulujen iloksi. Opinto- ja opetusmatka toteutetaan GINTL -globaalihankkeen rahoituksella ja yhteistyössä LiiKe ry:n kanssa.”

Disquitos haastaa turnaukseen saapuvia joukkueita tuomaan 2 kpl edustamansa seuran kiekkoja lahjoitettavaksi Tansaniaan. Lisäksi toivomme yksittäisten pelaajien ja tukijoukkojen lahjoittavan kiekkoja tai ostavan lahjoituskiekon (7 €) turnauskahviosta hyvään tarkoitukseen. Tavoitteena on saada 100 kpl kiekkoja kerättyä Tansaniaan vietäväksi. Kaikki joukolla siis turnauskahvioon ja lahjoituskiekon ostoon sekä ostamaan herkullisia eväitä pelikatsomoon. Jos ei itse pääse turnaukseen paikalle ja haluaa osallistua lahjoitukseen, niin ole yhteydessä turnausjärjestäjiin tai johonkin paikalla olijaan. Lahjoituskiekon maksu onnistuu MobilePay:lla ja paikalla oleva henkilö voi siirtää ostetun kiekon keräyskoriin.

Disquitosin pelaajalistalta löytyy tuttuja nimiä ja pari vähän uudempaakin. Kannataa käydä katsomassa myös muiden joukkueiden pelaajlaistat pelikoneesta. Melkein jokaisesta joukkueesta löytyy Disquitosin joukkueissa aikaisemmin pelanneita pelaajia.

Turnauksessa pelataan lauantaina 2 lohkon alkusarja ja sunnuntaina jatkopelit.

Lue Ultimaten mixed -sisäsarjan 2023-24 ennakko ultimate.fi sivuilta.

Spread the love

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?