Toiminta

Ultimate ei ole vielä kovin tunnettu laji Oulussa, vaikka sitä on aktiivisesti harrastettu täällä jo useamman vuoden ajan. Disquitos ry:n ensisijainen tavoite on lajin tunnettavuuden parantaminen Oulun seudulla ja siten uusien harrastajien saaminen lajin pariin.

logo
Disquitosin virallinen logo

Seuran toiminta koostuu pääasiassa yhteisistä lajitreeneistä. Treeneissä vedetään erilaisia lajikohtaisia harjoituksia (mm. heittoharjoituksia), mutta pääpaino on pelaamisella ja hauskanpidolla. Kaikki harjoitusvuorot ovat ohjattuja. Lisäksi osallistumme mahdollisuuksien mukaan erilaisiin turnauksiin sekä järjestämme itse turnauksia, esimerkkinä Kalajoki Beach Ultimate -turnaus. Seuralla on myös edustusjoukkueet Suomen Liitokiekkoliiton järjestämissä SM-sarjoissa.

Toimintamme perustuu vapaaehtoistyöhön ja pyrimme pitämään harrastamisen mahdollisimman halpana. Periaatteessa tarvitset talvella vain sisäpelikengät ja kesällä nappulakengät. Seuralla on yhteiskäytössä liitokiekkoja, tosin oma kiekko maksaa jäsenille vain 10 €.

Harjoituksien ja turnauksien ajat ja paikat löydä näiltä sivuilta. Ota rohkeasti yhteyttä jos olet kiinnostunut kokeilemaan lajia.

Seuran pelaajat voivat tulla pyynnöstä esittelemään lajia ja opettamaan Ultimaten perusteita esimerkiksi koulujen liikuntatunneille tai yhdistyksen/yrityksen virkistyspäiville.

 

Spread the love