Kaupunnisarja peli 2

Kaupunnisarjan toinen ottelu saatiin pelata poikkeuksellisesti tuulisessa säässä. Ennakkospekulaatioissa hieman haasteellinen heittokeli suosii Pohjois-Oulun kokeneita raksapelaajia. Paikkapeliä oli ainakin luvassa.

Etelä lähtee puolustaan…
…Pohjoinen puolustaa.

Peli alkoi pohjoisen myötätuulihyökkäyksellä, joka kuitenkin kääntyi etelän maaliksi. Pari seuraavaakin pistettä näytti pelin suunnan. Pohjoinen puski etelän paikkamuuriin ja parin tuulen viemän kiekon lisäksi teki liikaa heittovirheitä. Lisäksi Etelän atleettiset puolustajat Jerry, Timo ja Matti pääsivät katkomaan muurin ylittäviä heittoja. Pitkien pisteiden jälkeen tilanne oli 5-1 Etelälle.

Ottelun pöytäkirja. Puoliaika oli tilanteessa 3-8.

Tuulen vähän tyyntyessä Pohjoinen pääsi paremmin peliin mukaan, mutta ei onnistunut kääntämään ottelun kulkua. Lopputulos oikeutetusti 11-5 Etelälle. Pistekuninkuuden vei loukkaantumisen jälkeen kentille palannut Jerry Savolainen tehoin 6+2.

Etelän puolustuskuppi ei tässä tilanteessa ehdi luomaan painetta heittäjälle.
Markkerina Pohjoisen Miikka Keski-Säntti ja heittäjänä Etelän Timo Suutari (pelissä tehot 2+2).

Kahden kaupunnisarjan pelin jälkeen Etelä johtaa jo voitoin 2-0.

Ottelun voittaaneet Etelän pelaajat iloitsevat takarvissä. Eturivissä murjotttavat Pohjoisen pettyneet pelaajat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?