Disquitoksen naiset talvikauden 2018 divarin ykkösiä!

Talvikausi on ohitse ja kesän ensimmäinen tour kolkuttelee jo ovella, mutta vielä on muutama päivä aikaa kääntää katseet voitokkaaseen talvikauteen ja filistellä hetki Disquitoksen naisten seurahistorian ensimmäistä divarivoittoa.

Fiilikset katossa tour 2 voiton jälkeen.

Disquitoksen naisten rosteri oli tänä vuonna tiivis ja koostui kokeneista konkareista aina syksyllä alottaneisiin uusiin kasvoihin. Joukkueessa pelasivat: Ala-Nikkola Kaisa (kapteeni), Ala-Nikkola Vilma, Antell Saara, Kiero Tanja, Kiprianoff Sini, Kokkonen Sini, Myllymäki Jonna, Rajala Pinja ja Turpeinen Emmi.

Divarin ykkösii!

Joukkueen menestyksen salaisuutena voitaneen pitää valmentaja Tapio Moilasen (kyllä, olemme saaneet nauttia ihka omasta valmentajasta) vetämiä naisten omia hyvätempoisia treenejä. Myös Vesa Leskisen valmentaminen toureilla Tapion oikeana kätenä oli kullan arvoista, kun Tapio oli estynyt pääsemästä toureille. Vesa onnistui valmentamaan kahdella tourilla Disquitoksen naiset koviin suorituksiin.

Tourista toiseen Disquitoksen riveissä oli nähtävissä taistelutahtoa ja hienoja yksilösuorituksia. Yhtälöstä ei sovi unohtaa tourista toiseen siivittänyttä hyväntuulista meininkiä ja luottoa pelaajien välillä. Edellämainitut teemat toistuivat jokaisen pelaajan puheissa, kun matkasimme divarin voittajina takaisin Ouluun. Vaikka eihän sitä koskaan tiedä, menestyksen suurin salaisuus saattoi myös löytyä kapteeni Kaisan tourista toiseen mukana olleesta yllätyspussista.

Kapteeni kokeilee astua valmentajan kenkiin.
Oli ne vaan isot – sinne mahtui myös kapteenin kengät.

Desing-sukkien valmistuttua Oulun naiset palkitsivat kaksi vuotta ansiokasta valmentajan työtä tehneen Tapio Moilasen.

Kyllä pohjoisessa tiedetään, Disquitos-aiheiset sukat lämmittävät Suomen kesässä.

Naisten pistepörssi näytti talvikaudella 2018 oululaisin silmin katsottuna hienolta. Pohjoisen tuuli puhalsi toureilla ja Disquitoksen naiset ottivat kärkikolmikon paikan naisten pistöpörssissä (mukana myös SM-sarja).

Kokkonen maalikuningattarena upealla pistesaaliilla!

Talvikauden 2018 divari oli todella onnistunut. Kentillä nähtiin tiukkoja vääntöjä joka ikisestä pisteestä. Disquitoksen naiset saavat olla ylpeitä pystyessään kääntämään nämä taistelut omaksi voitokseen. Haluamme kiittää täydestä sydämestämme kaikkia kauden upeita kilpasisaria erinomaisista väännöistä, hienosta spiritistä ja ennen kaikkea kirittämisestä yhä parempiin suorituksiin. Kentillä nähdään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?