KBU 2016

Kuudes Kalajoki Beach Ultimate koettiin lauantaina 16.7. Kalajoen legendaarisilla hiekkadyyneillä. Matkaan Oulusta lähdettiin jaksoittain pe-la -akselilla. Perjantaina mökkeihin kotiuduttuamme aloitimme talkootyöt kaikkien paikalle saapuneiden kanssa. Loppuilta kuluikin pienten kisailujen äärellä.

Lauantai aloitettiin laittamalla kentät paikoilleen, pystyttämällä toimitsijakatos ja vesipiste. Pelit saatiin käyntiin aikataulun mukaisesti klo 11 ”arvotuilla” joukkueilla. Säästä oli paljon spekulointia ennen pelejä, mutta aamun vähäinen tihku vaihtui loppupäivän auringonpaisteeseen. Kaikki pelit pelattiin hyvällä spiritillä, eikä suurempia loukkaantumisia tullut. Voiton tänä vuonna lunasti Pinkie pie (pinkki) joukkue. Spiritin voitti sininen HK’s Blå, MVP-tittelin ansaitsi Raakel Pfister ja Parhaaksi dyykkaajaksi valittiin Antero Heikkinen. Lisätietoja tuloksista KBU:n sivuilla https://kalajokibeachultimate.wordpress.com/tulokset/kbu2016/.

KBU-mestarit 2016
KBU-mestarit 2016

Turnauksen kruunasi lauantain iltameiningit, jotka avattiin hiekkadyynillä yhteisleikeillä. Tämän jälkeen kurkattiin ravintola Dyynin menot tanssijaloilla. Valomerkin jälkeen pelattiin vielä joka kertaiset jatkopelit, josta ei valitettavasti voittajaa selvinnyt.

Teksti: Sami T
Kuvat: Jussi K, Rachel P

Spread the love

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?