Disquitos haki kansainvälistä pelikokemusta Siltamäestä

Disquitos sai paikan seurajoukkueiden pohjoisen lohkon karsintaturnaukseen Siltamäessä, koska mixed SM -turnaus jouduttiin perumaan vähäisen joukkuemäärän vuoksi.  Jaossa oli kaksi jatkopaikkaa EUCF 2016 finaaleihin Frankfurtiin. Yhtä aikaa mixed -sarjan kanssa pelattiin naisten ja avoimen karsinnat.  Tänä vuonna sekasarjan joukkueita oli Ruotsista, Virosta ja Suomesta. Aikaisemmin kesällä järjestetyt MM-kisat rokottivat joukkuemääriä niin mixedissä kuin naisissa; Molemmissa sarjoissa pelasi vain neljä joukkuetta.

SE6 – Disquitos: 15 – 4

Göteborgista Suomeen matkannut joukkue aloitti todella vahvasti ja löi tauluun nopeasti todella rumat puoliaikalukemat. Ruotsalaisten nopea vastahyökkäyspeli oli myrkkyä meille. Puoliajalla tavoitteeksi asetettiin vain oman pelin löytäminen ja parantaminen. Puolustus löysikin kadonneen vauhtinsa ja hyökkäys varmuutensa, mikä ei kuitenkaan riittänyt pelin kääntämiseen. SE6 oli selkeästi parempi ja ansaittu voitto heille.

Sexy Legs – Disquitos: 11 – 7

Päivän toinen vastustaja saapui Virosta seksikkäine jalkoineen. Tavoitteena oli parantaa peliä aamun ensimmäisestä tappiosta ja saada peli-iloa kentälle. Tämänkin pelin alku oli meiltä tahmeaa ja virolaiset karkasivat useamman pisteen johtoon. Toiselle puoliajalle puolustukseen saatiin taas tarvittavia tehoja lisää. Tämän seurauksena toinen puoliaika pelattiin tasan, mutta ratkaisevaksi nousi pelin alussa annettu etumatka ja voitto virolaisille.

Pick-Up – Disquitos: 7 – 15

Lauantain viimeisessä pelissä vastaan asettui kokoelmajoukkue, jossa pelasi Suomen maajoukkuejunnuja ja hieman vanhempia kasvoja. Tähän peliin oltiin hereillä heti alusta asti ja puoliajalle päästiin Timon hienon Callahanin turvin. Liekö ollut turvallisen johdon syytä, mutta hyvää virettä ei saatu pidettyä toisella puoliajalla ja Pick Up pääsi kaunistelemaan loppulukemia. Puolustus ja hyökkäys tekivät kuitenkin tarvittavat pisteet ja helpohko voitto kotiin.

EUCR-N 2016

Ylhäältä vasemmalta: Valmentaja Vesa, Pekka, Ville, Atte (Turku), Tiia, Timo, Meija, Hanna (Tampere), Jonna.
Alhaalta vasemmalta: Kaisa, Jonna, Ville, Eerika (pk-seutu), Getten ja Tapsa, puuttuu Anni.

Disquitos – Sexy Legs: 9 – 15

Sunnuntaina oli luvassa jatkopelit ja aamun välierässä vastassa oli eiliseltä tuttu virolainen joukkue. Tämän ottelun voittaja etenisi automaattisesti Frankfurtin finaaleihin, joten voitto oli ainoa tavoite. Aamulla lämpät aloitettiin hyvissä ajoin ennen peliä ja vastustajaa. Siitä huolimatta pelin alku oli taas kaamea. Meidän hyökkäys ei pelin alussa löytänyt aseita vastustajan trap/paikkapuolustusta vastaan ja Sexy Legs karkasi taas useamman pisteen johtoon.

Alun jälkeen saimme kiinni omasta hyökkäyksestä ja pelin puolivälissä pisteitä kertyi varsin tasaisesti puolin ja toisin. Sexy Legs marssi selkeään voittoon tiukan ja vaihtuvan puolustuksen ansiosta. Tässä pelissä sattui meille myös eniten kiekon pudotuksia, joista vastustaja pääsi rankaisemaan.  Ei saatu revanssia ja käden ulottuvilla ollut jatkopaikka karkasi Viroon.

Disquitos – Pick Up: 15 – 9

Koko turnauksen viimeinen sijoituspeli oli taas Pick Up joukkuetta vastaan. Joukkueesta oli heti alusta asti aistittavissa, että peli on merkityksetön, eikä mitään poikkeuksellisen hienoja suorituksia kentällä nähty. Vastustaja oli parantanut peliään ja ahdisti meitä pelin alussa todella tiukasti. Meidän yhteispeli toi lopulta kuitenkin tarvittavat maalit ja muutaman tarvittavan katkomaalin enemmän kuin vastustajan. Tämä peli oli alusta loppuun turnausväsymystä vastaan taistelemista.

Disquitoksen loppusijoitus oli siis kolmas. Jos olisimme olleet sunnuntaiaamun pelissä heti alusta yhtä hereillä kuin toisella puoliajalla olisimme saattaneet saada pelin käännettyä meidän nimiin. Vielä ei kuitenkaan ollut meidän aika saavuttaa finaalipaikkaa. Kiitokset joukkueessa pelanneille vahvistuksille! Teidän kanssa oli ilo pelata ja toivottavasti saamme teidät useamminkin pelaamaan meidän riveihin.

Spread the love

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?