Nuorille suunnattu peruskurssi alkaa tiistaina 2.6. Muista ilmoittautua mukaan!

Disquitos järjestää ultimaten peruskurssin 14-17-vuotiaille nuorille alkaen tiistaina 2.6. klo 14-16. Paikkana toimii Raatin tekonurmi (Raatintie 2, Oulu). Kurssi sopii yhtä hyvin tytöille ja pojille. Kurssilla opetellaan frisbeen käsittelyä, kentällä liikkumista ja pelaamista. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita.

Kahden viikon kurssi maksaa vain 5 euroa, tai 15 euroa virallisen liitokiekon kanssa. Kurssille mukaan tarvitset ulkoliikuntaan soveltuvat vaatteet ja kengät sekä juomapullon. Jos et pääse mukaan heti alusta asti niin ei haittaa, ehdit mukaan myöhemminkin. Aloita kesäloma kokeilemalla vauhdikasta ja kivaa lajia, ja tule mukaan yksin tai kaverin kanssa!

Ilmoittaudu mukaan 30.5. mennessä: getten.haas@gmail.com

Junnutreenit 2015 pieni

Spread the love

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?