Disquitos kevät turnaus

Disquitosin kevät hattuturnaus pelattiin lauantaina aurinkoisessa säässä, vaikkakin paisteen lomassa välillä satoi lunta niin se ei menoa hidastanut vaan pelaajat nauttivat kevään ensimmäisistä ulkopeleistä. Tällä kertaa mukaan turnaukseen pääsi vain 16 pelaajaa.20150425_174707 (1)

Vähäisen pelaajamäärän takia turnausformaatiksi muodostui kolmella 5 pelaajan joukkueilla pelattava minihattuturnaus, jossa pelattiin kaksinkertainen round robin. Näiden “lämmittelypelien” jälkeen pelattiin ensimmäinen Kaupunnisarjan ottelu, jossa pelaajat jaettiin Pohjoisen ja Etelän joukkueeksi Oulujoen toimiessa rajana.

Kesän ensimmäisen osaottelun voiton vei Pohjoisen joukkue murskaavin 17-6 lukemin. Sama pohjoisen hurmos jatkui illan muissa otteluissa, kun myös Kärpät toivat mestaruuden pohjoiseen! Illalla olikin siis luvassa tuplajuhlat torilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?