Uusi peruskurssi alkaa 9.3.2015

Disquitos järjestää jälleen ultimaten peruskurssin maaliskuussa 2015. Kurssi on tarkoitettu naisille ja miehille. Kokemus muista urheilulajeista voi olla eduksi, mutta ei pakollista. Kurssilla opetellaan ultimatekiekon heittämistä ja käsittelyä sekä pelaamista alkeista lähtien.

Syksyn 2014 kurssi oli erittäin suosittu ja muutama syksyn aloittelija on jo treenannut tiensä jopa edustusjoukkueeseen asti. Vaikka et kiinnostuisi treenaamaan ultimatea kilpaurheiluna, Disquitos tarjoaa ensiluokkaista peliseuraa ja erittäin edulliset harrastusvuorot ympäri vuoden.

Aikataulu, ilmoittautumiset ja lisätietoja: https://www.disquitos.fi/treenit/kurssit/peruskurssi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?