Tour2: Disquitos Iittalasta neljällä tappiolla C-sarjaan

Hallisarjan toiselle tourille Iittalaan lähtivät Disquitosta edustamaan Ville T, Ville A, Timo, Pekka, Vesa, Tapio, Markku ja Ari. Kapteeniin pestin varasi (kollektiivisen vastuunpakoilun jälkeen) junassa Ari kun Tuomas sairastui viime hetkillä ennen turnausta ja joutui jättämään reissun väliin.

Karhukopla – Disquitos 15-12

http://www.ultimate.fi/pelikone/?view=gameplay&game=6675

ensimmäiseen otteluun lauantaina tuli vastaan edellisellä tourilla A-sarjasta tippunut Karhukopla. Koplaa vastaan pystyttiin puolustuskatkoihin monissa pisteissä, mutta katkon jälkeen hyökkäys ei toiminut vaan kiekko töpeksittiin toistuvasti takaisin vastustajalle. Karhukopla sen sijaan ei armoa tuntenut vaan rankaisi ensimmäisellä puoliajalla kahdesti meidän hyökkäyksen pudottaessa kiekon. Toisen puoliajan mennessä tasan molempien joukkueiden tehdessä yhden katkomaalin, Karhukopla vei lopulta pisteet alun ratkaisevilla katkomaaleilla. Kohtuullisen hyvä peli mutta voittokin oli omissa käsissä, paremmalla kiekollisella pelillä tämä olisi voinut kääntyä toisinkin päin.

UFBG – Disquitos 15-10

http://www.ultimate.fi/pelikone/?view=gameplay&game=6682

ensimmäisellä tourilla UFBG pyöritteli meitä selvin lukemin 15-7 ja tälle tourille UFBG oli vielä saanut lisävahvistuksia, joten osattiin odottaa kovaa puolustavaa vastusta. Onnistuttiinkin pelaamaan huomattavasti parempi peli kuin ensimmäisellä tourilla, mutta voittoa varten oltais tarvittu kovempaa puolustusta ja nappisuorituksia hyökkäyksessä. Nyt tasakasa hyökkäys oli hivenen sekavaa raksojen seikkaillessa keskikentällä – jonopeli sen sijaan toimi paremmin ja päästiin murtamaan pimeälle ja sitä kautta maaliin.

Pelien jälkeen syömään, Kultasuklaa kaupasta herkkuja ja taksilla mökille. Ja voi veljet, siinäpä olikin pöydät notkollaan herkkuja niin ettei edes Harry Potterin seikkailuissa ole vastaavaa liioittelua nähty. Oli chilisuklaata, minttusuklaata, salmiakkisuklaata, sacher kakkua ja mitä lie muuta…

The cake is not a lie
The cake is not a lie

Disquitos – Otso2 6-15

http://www.ultimate.fi/pelikone/?view=gameplay&game=6679

Sunnuntain eka peli oli sinänsä merkityksetön matsi Otso2:sta vastaan. Espoolaiset olivat pyöritelleet kokoonpanojaan ja Otso2:sta oli tullut vahvistamaan ensimmäisen tourin A-sarjan Otson 3 parasta pistemiestä. Aloitettiin peli heti katkomaalilla! Huikea startti jatkui tilanteeseen 2-1 asti jonka jälkeen Otso2 teki 7 maalia putkeen. Joku olisi voinut tässä vaiheessa jo luovuttaa, mutta edellisen illan sokerihumalan voimin vietiin toisella puoliajalla vielä toinen katkomaali. Tämän jälkeen Otso2 teki viimeiset 5 maalia. Ei huono peli meiltä, varsinkin puolustus oli hyvää ja pisti vastustajan tekemään töitä maalien eteen. Mutta tasoero oli vain sen verran suuri ja heidän träppipuolustus vei meidän hyökkäykseltä terän.

Disquitos – Team 13-14

http://www.ultimate.fi/pelikone/?view=gameplay&game=6683

Viimeinen ja turnauksen tärkein peli Teamia vastaan ratkaisisi sen kumpi joukkueista putoaa C-sarjaan ja kumpi jatkaa kolmostourilla B-sarjassa. Lähdettiin vaihtelemaan tasurihyökkäystä ja jonopeliä hyökkäyksessä ja tämä toimikin ensimmäisen puoliajan hyvin. Lisäksi Teamilla kiekot putoilivat jolloin päästiin kolmella katkomaalilla puoliajalle 8-5 johdossa. Tässä vaiheessa kaikki oli hienosti.

Toinen puoliaika lähti meidän hyökkäyksellä joka kääntyi heti ensimmäiseen heittoon dumppi tyhjäyksen ja kolmannen raksan törmätessä – Teamin katkomaali tämän epäonnisen rytäkän seurauksena enteili tulevaa. Team vaihtoi toiselle puoliajalle puolustuksen keskipakkoon. Tästä alkoi vaikeudet hyökkäyspelissä. Saatiin vielä vietyä peliä 10-7 tilanteeseen mutta sen jälkeen Team hivuttautui pikkuhiljaa rinnalle ja kolmanneksi viimeisessä pisteessä ohi. Tämä siitä huolimatta että saatiin myös toisella puoliajalla katkoja – jonkinlainen hermostuneisuus vaivasi hyökkäystä ja yläkentälläkin alkoi väsymys näkymään

Loppujen lopuksi Iittalan tourilla pelattiin 7 hyvää puoliaikaa ja ainoastaan 1 huono. Tällä kertaa se huono puoliaika ratkaisi tärkeimmän pelin ja näinpä neljällä tappiolla Disquitos tipahtaa B-sarjasta C-sarjaan tour 3:lle. Tästä on turha silti masentua, talvisarja on tänä vuonna kovatasoisempi kuin pitkään aikaan ja C-sarjassakin täytyy onnistua voittojen saavuttamiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?