Oululaisia mixed-maajoukkueleirillä

Ultimaten EM-kisat pelataan heinä-elokuun vaihteessa Kööpenhaminassa. Ensimmäinen mixed-maajoukkueleiri järjestettiin marraskuussa, ja Disquitoksen pelaajista mukana olivat Tuomas T, Jonna M ja Jonna H. Leiristä voi lukea lisää täältä: http://www.ultimate.fi/2014/11/mixed-maajoukkueringin-harjoituskausi-avattu/
Ensimmäisen leirin tunnelmia.  Kuva: Henry Modenius
Ensimmäisen leirin tunnelmia.
Kuva: Henri Modenius
Menneenä viikonloppuna (24.-25.1.2015) toinen leiri pidettiin Lapualla. Tällä kertaa mukana olivat molemmat Jonnat, Tuomaksen valitettavasti jäädessä kotiin parantelemaan sitkeää influenssaa.

Leirillä oli mukana noin 50 pelaajaa, ja sukupuolijakauma oli melko tasainen. Viikonloppu vierähti nopeasti hyvien drillien ja pelaamisen merkeissä, toinen toistaan kannustaen. Lopulliseen joukkueeseen valitaan vähän reilu 20 pelaajaa, ja kahden ensimmäisen leirin perusteella valmentajat tekevät nyt ison karsinnan. Viikonlopun panokset olivat siis kovat, ja jo tällä viikolla selviää nähdäänkö oululaisia helmikuun mj-leirillä.

Jonna M:n huomioita ja ajatuksia voi lukea foorumilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?