WANTED – Disquitos etsii uusia naispelaajia

Kiinnostaako sinua urheilu? Oletko kenties harrastanut ennen aktiivisesti jotain urheilulajia? Haluaisitko kilpailla? Pidätkö yhdessä tekemisestä? Oletko siis joukkueurheilija? Tykkäätkö juosta ja hypätä?

Wanted by Disquitos

Oulun naisultimatistit etsivät uusia innokkaita pelaajia joukkoonsa. Tule tutustumaan ja ihastumaan lajiin  25.2.2015 alkaen keskiviikkoisin klo 16:00 – 17:00 Linnanmaan Liikuntahalliin. Varusteeksi mukaan sisäpelikengät ja juomapullo.

Hallitour 1, 2011

Jos vauhdikas joukkueurheilu alkoi kiinnostaa, mutta et ole vielä varma millaisesta lajista on oikein kyse, niin tule ihmeessä ennakkoluulottomasti kokeilemaan uutta lajia ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Nähdään treeneissä!

Tour 3 2013 - disquitos ja ufo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?