Disquitosin B-poikien kausi päättyi tappioon

Avoimen hallisarjan B-tasolla pelaavan Disquitosin joukkueen viimeinen osaturnaus pelattiin Sipoossa. Paikalle matkustivat pelaamaan: Ari, Kari, Markku, Päivö, Timo, Tuomas ja Ville.

sipooPelipaikka oli mielenkiintoinen, sillä sipoolaiset olivat keksineet rakentaa liikuntahallin 50 metriä maan alle. Päällisin puolin vaatimaton rakennus kätki alleen 55m x 22m kokoisen pelikentän, jolla olikin hyvä pelata. Tosin ylimääräiset 8 metriä molemmissa kenttäpäädyissä hankaloitti heittojen mitoittamista ja kiinniottojen pitämistä kentän rajojen sisäpuolella.

Disquitos – Terror 9 – 15

Ensimmäisessä ottelussa tuli kauden epäonnistumiskiintiö täyteen ja vähän ylikin. Jostain syystä heitot eivät menneet perille ja kiekot tippuivat käsistä. Tämä peli hävittiin puhtaasti henkilökohtaisilla virheillä. Toinen puoliaika oli numeroiden valossa parempi, mutta pelillisesti ei niinkään.

Disquitos – Otso3 7 – 15

Päivän toiseen peliin yritimme hakea postiivista latausta ja unohtaa ensimmäisen pelin virheet. Kuitenkin ottelu sai huonon alun, jolloin peli-ilo oli taas kadoksissa ja väkinäiset ratkaisut eivät tutottaneet toivottua tulosta. Vastustajalla oli pituusylivoima, jonka he tehokkaasti käyttivät hyväkseen. Numerot kertovat totuuden pelin kulusta. Taisi olla myös samalla kauden lyhin peli.

Disquitos – Otso2 13 – 11

Pettymysten lauantain jälkeen sunnuntaiaamuna vastaan asettui Otso2. Ennen joulua pelatussa ottelussa Otso2 voitti meidät 15-7. Nyt olimme valmistautuneet peliin hyvin ja edellisen päivän epäonnistumiset oli unohdettu. Pelasimme huomattavasti parempaa peliä ja tällä kertaa saimme kiekon kiinni tiukoissakin paikoissa. Tuloksena hieno voitto tiukan väännön jälkeen.

Disquitos – UFBG 9 – 15

Kauden viimeinen peli oli UFBG:tä vastaan, joka oli esittänyt hyviä otteita turnauksen aikaisemmissa peleissä ja lopulta voittikin tasolohkon ilman tappioita. Saimme taas oman pelin kulkemaan ja oltiin tilanteeseen 8-9 asti ottelussa niskan päällä. Sitten vastustaja paransi peliään ja me sorruimme virheisiin. Ottelun loppu tylysti vastustajalle 7-0 eli viikonloppu päättyi samoissa murheellisissa merkeissä kuin alkoi.

Yhdellä voitolla ja kolmella tappiolla jäimme tasolohkossa neljänneksi. Kauden yhteispisteissä olimme Suomen yhdeksänneksi paras joukkue. Mahdollisuus olisi ollut pari pykälää parempaan sijoitukseen, mutta pelin taso vaihteli liikaa ottelusta toiseen. Onnistuessamme voitimme viidenneksi sijoittuneen LeKi:n ja seitsemännen sijan napanneen Otso2:sen, mutta kokonaisuudessaan kauden saldoksi jäi 5 voittoa ja 7 tappiota.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?