Kaupunkisarjan ensimmäisen osakilpailun voitto Etelälle

eteläSunnuntaiaamun ukkosten ja sateiden jälkeen pelatun kaupunkisarjan voitto meni ansaitusti Etelälle. Etelän riveistä yksi mies oli ylitse muiden. Juniori Ari osoitti vaarallisuutensa heti pelin ensimmäisessä pisteessä ottaen aloitusheiton jälkeisestä syötöstä tililleen Callahan -maalin. Ari oli koko pelin ajan lähes pitelemätön ollen mukana yli kymmenessä Etelän pisteessä joko syöttäjänä tai maalintekijänä.

Etelän joukkueen pelissä oli tarvittavaa itsevarmuutta ja vastuuta jaettiin koko joukkueen kesken. Lisäksi joukkue rakensi peliä huolella eikä tehnyt yli kaksituntiseksi venyneen pelin aikana juurikaan hätiköityjä pelivirheitä.

pelitilanne (2)Pohjoisen riveistä uupui useita avainpelaajia sairastumisien ja loukkaantumisien johdosta. Muutamien Etelän vahvistuksien avulla Pohjoinen nousi taistelemaan toisella puoliajalla, mutta pelin alussa annettu etumatka oli liian pitkä. Vastustajan peliä pyrittiin hämmentämään myös vaihtuvalla puolustuksella siinä kuitenkaan onnistumatta. Pohjoisen pelaajista Meija (Etelän vahvistus) ansaitsee maininnan varmasta pelaamisesta raksana ja myöhemmin ominaisemmalla paikalla keskikentällä. Puolustuksesta erityismaininnan dyykkikatkoillaan ansaitsee Tapio. Toivottavasti dyykkejä (ja katkoja) nähdään myös sarjatasolla seuraavissa Tour -osakilpailuissa.

pohjoinenLopulliset tulokset:

Pohjoinen – Etelä: 8 – 16

loppurinkiKuvat: Jonna Hepa-Aho
Teksti: Kaisa Korhonen

Spread the love

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?