Saints musta murskavoittoon

mixed Oulu

Aamun ensimmäisestä neljännesvälierästä jatkoon ja mitalipeleihin eteni odotuksien mukaisesti Sexy Legs, joiden pitkät heitot menivät tarkasti kohteeseen. Toisesta neljännesvälierästä Disquitos nousi alun haparoinnin jälkeen selkeään voittoon ja kohti mitaleita.

Saints musta varmisti helpolla voitolla paikan finaaleissa pudottaen Disquitoksen pronssipeliin. UFO joutui taistelemaan finaalipaikasta pidemmän kaavan kautta Sexy Legsejä vastaan. Puoliajalle mentiin Sexy Legsien yhden maalin johdolla. Peliajan päättyessä Sexy Legsit johtivat parilla maalilla 9 – 11 ja pistekatoksi muodostui 13. UFO tsemppasi joukkueensa loppukiriin ja neljän maalin kirillä lopulta 13 – 11 voittoon. Näin finaalipariksi muodostui UFO ja Saints musta, jotka molemmat kilpailevat syksymmällä paikasta seurajoukkueiden mixed finaaliin.

Pronssipeli eteni suhteellisen tasaiseen tahtiin Sexy Legsien ja Disquitoksen välillä. Tallinnalaisjoukkue sai kuitenkin tehtyä tarvittavat katkomaalit voittoon ja lopulta 70 minuuttisen pelin jälkeen turnauksen pronssi Tallinnaan 9 – 13 voitolla. Disquitokselle neljäs sija oli mixed historian paras.

disquitos

Finaalista oli odotettavissa tasainen vääntö Suomen kahden parhaan mixed joukkueen välillä. Pelin ensimmäiset 15 minuuttia etenivät tasaisesti, mutta tämän jälkeen Saints mustan puolustus alkoi tuottaa tulosta ja tarvittaa painetta UFO:n päätyyn. Ensimmäisen puoliajan huipentuma oli Saints mustassa pelaavan Wiklundin Antin callahan-maali. Toisella puoliajalla UFO ei missään vaiheessa pystynyt vastaamaan Saintsille ja näin voitto yllättävän selkein numeroin Vaasaan. Onnittelut Saintsille murskaavasta sekajoukkueiden Suomen mestaruudesta!

mixedsm13_voittajat

Lopulliset tulokset:

1. Saints musta
2. UFO
3. Sexy Legs
4. Disquitos
5. PuTi
6. Saints valkoinen
7. Disquitos jr.

mixedsm13_loppurinki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?