Pohjoinen tasoitti ottelusarjan

Sunnuntaina 25.8. pelattiin kaupunkisarjan toinen osakilpailu Hovinsuon nurmikentällä. Etelä vei sarjan ensimmäisen kohtaamisen selvin numeroin, joten Pohjoisen tavoite oli tasoittaa sarja tämän kesän osalta. Samalla kaupunkisarja toimi valmistavana pelinä ensi viikolla pelattavaan Vaasan SM –tour osakilpailuun.

Ottelun alku oli vauhdikas molempien pelatessa miespuolustusta. Pohjoinen otti alussa pienen kaulan, jonka se kuitenkin menetti Etelän vaihtaessa paikkapuolustukseen. Pohjoinen ei löytänyt keinoja muurin murtamiseen ja teki hyökkäyksissä liian hätäisiä ratkaisuja. Ensimmäisen puoliajan viimeisillä hetkillä Pohjoinen kuitenkin kokosi rivinsä ja sai niin hyökkäyksen kuin puolustuksenkin toimimaan ja puoliajalle mentiin Pohjoisen johtaessa 9 – 8.

Puoliajan jälkeen Pohjoinen lisäsi johtoaan, mutta Etelä ei ollut vielä luovuttanut. Loppukirin ansiosta peliajan päätyttyä tilanne oli Etelälle 12 – 11. Etelän paikkapuolustus toimi haparoivaa Pohjoista vastaan tehokkaasti, mutta Pohjoinen taas hyödynsi nopeat käännökset ja juoksuvoimansa lähes 100% teholla, kun Etelä erehtyi ottamaan miespuolustuksen. Pelin viimeinen piste alkoi Etelän hyökkäyksellä ja päättyi lähes Etelän pisteeseen, kunnes maalilla kiekonmenetys Pohjoiselle, joka hyödynsi tilaisuuden ja vei voiton Etelän nenän edestä. Tilanne olisi voinut päätyä toisin, mikäli Etelä olisi viimeisissäkin pisteissä luottanut paikkapuolustukseensa, joka aiheutti Pohjoiselle suuria vaikeuksia. Etelä syystä tai toisesta päätti pelata miespuolustusta, mikä koitui heidän kohtaloksi.

Tehopisteet jakautuivat tasaisesti pelaajien kesken Pohjoisen Timon noustessa 9 tehopisteellä ottelun tähdeksi. Peli oli paikoin haparoivaa niin puolin kuin toisinkin. Hyökkäykset onnistuivat keskimäärin 50 prosenttisesti, mikä tarkoittaa että molempien joukkueiden puolustukset olivat tehokkaita. Kentän laidalta tilanne pikemminkin kyllä näytti, että hyökkäyksellä oli aina liian kiire tehdä maalia, josta seurasi katko ja piste puolustukselle.

Lopputilanne: Pohjoinen – Etelä: 14 – 13.
Pelin kesto: 105 minuuttia.
Keskinäiset ottelut: 1 – 1.

Spread the love

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?