Disquitos Avoin – Mahalasku

”Kovaa nousua tekevän Disquitosin” (9.12.2012 ultimate.fi) avoimen joukkueen suoritukset päättyivät mahalaskuun Iittalassa 2.2.2013 pelatussa välisarjassa. Kauden tärkeimmissä peleissä ei mikään onnistunut ja tuloksena oli kaksi tappiota, joiden seurauksena jäimme ulos SM-pudotuspeleistä.

Disquitos – Team 8 – 15

Team tuli ottelun alkuun lujaa ja testasi millä asteella markkerointirikkeitä ja kontakteja pelissä tulkataan. Taktiikka oli ilmeisen oikea sillä hyökkäyksellä oli vaikeuksia saada oma peli käyntiin vastustaja menikin 6-1 johtoon Jussi Kitusuon viidellä maalilla. Puoliajalle mentiin vastustajan 8-3 johdossa.

Toinen puoliaika oli vain hieman parempaa peliä, mutta senkin vastustaja vei nimiinsä ja koko ottelun 15-8. Ottelu oli kauden huonoimpia sekä hyökkäys- että puolustuskentille.

Pelin kulku

Disquitos – Karhukopla 11 – 15

Toinen ottelu oli ennakkoon kovempaa joukkuetta vastaan, mutta vastustajan nimekkäästä pelaajaringistä vain 7 pelaajaa oli saapunut paikalle. Pelin alkuun sattui vielä ikävä loukkaantuminen, jossa vastustajan Topi Haaramo rikkoi polvensa yrittäessään kalastaa pitkäksi menneen heiton maaliksi. Vastustajan antamasta tasoituksesta huolimatta ensimmäinen puoliaika oli katastrofi meille ja jatkoi Team pelin tunnelmia. Vastustaja vei sen 8-2 nimiinsä.

Toiselle puoliajalle laitettiin kenttäkoostumukset osittain uusiksi. Tämä herättikin joukkueen taistelemaan ja saimme hyvän kirin aikaiseksi. Pääsimme jo maalin päähän 11-12 tilanteeseen, mutta hyökkäyksessä ei sitten maltti riittänyt ja annoimme vastustajalle kaksi katkomaalia putkeen.

Pelin kulku

Pettymyksiä täynnä olevan viikonlopun jälkeen pelit jatkuvat 24.2.2013 sijoituksista 9.-12..