Disquitosin naiset Up!-projektin treeneissä 15.12.2012

15. joulukuuta noin 40 innokkaan naisultimatistin joukko kokoontui Up!-projektin treenitapahtumaan Helsingissä. Oulua paikalla edusti kolme naista (Jonna, Suvi ja Anni). Joulukuinen harjoituspäivä oli projektin ensimmäinen. Päivän aikana keskityttiin fyysiseen harjoitteluun, mietittiin omia tavoitteita ja saatiin hyviä vinkkejä oikeanlaiseen treenaamiseen.

Mikä on Up!-projekti?

Loppuvuodesta käynnistyneen Up!-projektin tavoitteena on kehittää suomalaista naisultimatea ja motivoida pelaajia laadukkaampaan harjoitteluun. Projekti tarjoaa pelaajille kehittymismahdollisuuksia treenitapahtumissa ja jakamalla tietoa tehokkaasta harjoittelusta. Up!-projekti pyrkii myös innostamaan seurajoukkueita harjoittelun tehostamiseen ja näin vaikuttamaan laajemminkin naisultimaten tasoon. Projektin pilottivaihe kestää vuoden 2013 loppuun.

(Lue lisää projektista http://www.ultimate.fi/2012/11/naispelaajat-get-up/ tai projektin Facebook-sivulta Up! Projekti naisille).

Spread the love

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?