SM Tour II 2012: Tampere, Naiset

Joukkueessa pelasivat Oulun riveistä: Noora(C), Kaisa, JonnaH, JonnaM, Tuuli, Anni, Suvi, Kati, Hanna ja Kirsi, Tampereen vahvistuksina: Anne ja Paula, sekä Virosta Virge.

Disquitos – Atletico 4 – 15

Aamun ensimmäisessä pelissä kumpikaan joukkueista ei ollut oikein hereillä, eikä näyttänyt parasta osaamistaan. Kokenut ja kiekkovarma joukkue vei kuitenkin voiton nimiinsä selvin lukemin. Peli päättyi jo ennen 60 minuutin täyteen tulemista.

Pelin Kulku

Disquitos – Flying Steps 13 – 4

Lähdimme voittamaan lauantain toista peliä, sillä olimmehan saaneet joukkueemme ensimmäisen ulkopelivoiton Flying Stepsistä jo ensimmäisellä tourilla.

Pelin alku oli kuitenkin yllättävän tasaista 3-3 tilanteeseen saakka, jonka jälkeen teimme viisi maalia putkeen. Siispä pääsimme toiselle puoliajalle lukemissa 8-3. Kentällä puhaltanut tuuli yhdistettynä meidän kovaan puolustukseen näytti tuottavan vastustajalle ongelmia. Ilman Jyrin toimivia neuvoja emme olisi varmaankaan näin komeisiin voittolukemiin yltäneet!

Pelin Kulku

Saints – Disquitos 15 – 7

Sunnuntain ensimmäistä peliä varten saavuimme kentälle lämmittelemään ajoissa seitsemän aikaan. Lähdimme taistelemaan jokaisesta pisteestä ja tavoitteena oli päästä tekemään katkoja. Hienosti saavutimme tavoitteet ja pelin maaliero olisi hyvin voinut olla hieman erilainen, jos olisimme onnistuneet välttämään omat turhat poisheitot, sekä hyödyntämään vastustajan tekemät poisheitot.

Pelin Kulku

Disquitos – Team 8 – 15

Sunnuntain toinen peli ja turnauksen viimeinen lohko-ottelu. Annoimme vastustajan tehdä kolme maalia heti alkuun, jonka jälkeen pysyimme hyvällä hyökkäyksellä ihan vastustajan kintereillä. Puoliajalle lähdimme alun annetun johtoaseman vuoksi tappiolukemissa 5-8.

Puoliajan puheet olivat tehonneet Teamin pelaajiin, sillä toisella puoliajalla saimme tehtyä 3 maalia ja Team 8. Siispä lopullisiksi lukemiksi 8-15. Heidän paikkapuolustuksensa oli todella tehokas kentällä puhaltaneessa tuulessa, joten lisää treeniä meidän hyökkäykseen paikkapuolustusta vastaan.

Pelin Kulku

Viima – Disquitos 15 – 0

Ensimmäinen sijoitusottelu hävittiin selvin lukemin. Mitään selittelyjä näille lukemille ei voi antaa, vaikka tuuli olikin todella haastava. Kokenut ja kiekkovarma joukkue näytti meille mihin se parhaimmillaan pystyy.

Positiivisena puolena tästä pelistä sanottakoon, että pääsimme harjoittelemaan paikkapuolustusta vastaan hyökkäämistä ja se näyttikin paikoin jo hyvältä ja saimme kuljetettua kiekkoa näteillä ja nopeilla siirroilla eteenpäin, mutta vielä lisäämällä malttia, sekä raksojen ja yläkentän yhteispeliä kuljetamme ensi kerralla kiekon varmasti maaliinkin asti.

Pelin Kulku

SOS -Disquitos 15 – 8

Lähdimme tavoittelemaan voittoa turnauksen viimeisestä sijoitusottelusta. Molemmat joukkueet olivat todella väsyneitä ja SOS onnistui kääntämään sen omaksi edukseen.

Alku oli tasaista vääntöä joukkueiden kesken, mutta koimme puoliajan molemmin puolin hetkellisen nukahtamisen, jonka ansiosta vastustajamme pääsi ottamaan pistekaulaa, jota emme enää 5-5 tilanteen jälkeen saaneet tasoihin.

Pelin Kulku

Paljo jäi vielä hampaankoloon, jota lähetään sit muuttamaan Oulun kotikenttäedun tuomalla itsevarmuudella muuksi.

Kii….tos taa..s kaiki….lle om…aa suku….a Herppeen…..luomille, meillä oli taas kerran loistava spirit koko turnauksen ajan. Joo, jo, joo, joo….

On hienoa päästä taas pelaamaan näin mahtavan porukan kaa!

Kirjoittaja: Jonna Myllymäki
Kuvat: Hanna Ruotsalainen