Ultimate Tour 2012: Sunnuntaina ratkeaa SM-finalistit

Lauantaina saatiin nauttia hienosta säästä Heinäpään urheilukeskuksen kentillä, kun ultimaten kärkijoukkueet taistelivat paikasta SM-finaalissa. Ultimaten kolmannen SM-osaturnauksen ensimmäisenä kilpailupäivänä ei tuonut ratkaisua ja jännitettävää riittää vielä sunnuntaille. Disquitosin joukkueet eivät pystyneet yllättämään kokeneita vastustajia ja molempien joukkueiden pistetili on vielä avaamatta turnauksessa.

Tule sunnuntaina kannustamaan Disquitos voittoon!

  • Klo. 09.30: Disquitos – Viima (Espoo), Naisten sarja
  • Klo. 11.00: Disquitos – UFO (Tampere), Avoin sarja
  • Klo. 12.30: Disquitos – Saints (Vaasa), Naisten sarja
  • Klo. 14.00: Disquitos – Saints (Vaasa), Avoin sarja

Avoin Sarja

Espoolaisen Otso jatkaa vakuuttavia otteita myös kauden kolmannessa osaturnauksessa. Otso on jo varmistanut finaalipaikka kahdella osaturnausvoitolla ja jatkaa Oulussakin pelejä ilman tappioita. Tampereen UFO kärsi tappiot sekä Sipoon SOS:lle että Helsingin Team:lle. Tappiot tarkoitti UFO:n putoamista pois finaalikamppailusta. Toisen finaalipaikan kohtalo ratkeaa todennäköisesti SOS:in ja Team:in kohtaamisessa sunnuntain viimeisellä ottelukierroksella.

Avoimen lohkotilanne

Naisten Sarja

Naisten sarjassa lauantaina vakuuttavimmin pelasi Tampereen UFO, voittamalla päivän kaikki ottelut. Toisaalta UFO:lla on vasta sunnuntaina vastassa Helsingin Team ja Espoolainen Athletico, jotka molemmat ovat Tour-pistetilanteessa UFO:a edellä. Käytännössä finaalijoukkueet ovat selvillä vasta sunnuntain pelien päätyttyä.

Naisten lohkotilanne

Spread the love

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?