KBU 2020 peruttu/cancelled

Tournament update: Kalajoki Beach Ultimate 2020 Cancelled. [IN ENGLISH BELOW]

Kalajoki Beach Ultimate -turnaus on päätetty perua tältä kesältä 2020. Pandemiatilanteen vuoksi asetetut turnausohjeistukset ja -rajoitukset ovat järkevät ja tarpeelliset, mutta koemme, että niiden rajoissa emme pysty järjestämään sellaista turnausta kuin haluaisimme. Emme halua tinkiä hauskanpidosta! Jätetään siis suosiolla mielettömät kymppisynttärit juhlittavaksi ensi vuoteen ja keskitytään tänä kesänä muihin turnauksiin. Ensi vuonna KBU tulee siis vielä mahtavampana! Nähdään Kalajoella 2021!

Turnausmaksut palautetaan kaikille maksaneille.


Having considered all the options, we decided that KBU will not be organized this year. We feel that the current situation and restrictions set for tournaments due to COVID-19, however necessary and sensible, will take away much of what makes KBU such a fun tournament and we do not want to compromise on fun. Therefore, we have decided to postpone the 10-year anniversary tournament until next year! Let’s make it even bigger! See you in Kalajoki at KBU 2021!

The tournament fees will be returned to those who already paid.