Tournament update

TOURNAMENT UPDATE: [In English below]
Tilanne KBU:n järjestämisen suhteen on hieman epävarma, mutta järjestäjien tahtotila on, että turnaus voitaisiin toteuttaa jossain muodossa. Odottelemme vielä Olympiakomitean ohjeistusta urheilutapahtumien järjestämisestä kesän aikana. Pyrimme tekemään päätöksen siitä, voimmekko järjestää turnauksen muodossa joka olisi KBUn arvoinen, mahdollisimman pian ohjeistuksen julkaisemisesta, mutta viimeistään 15.6.

Ilmoittautuneet, jotka ovat jo maksaneet pelaajamaksun, saavat rahansa takaisin jos peruvat osallistumisensa tai turnausta ei järjestetä.

Toivottavasti tilanne selkeytyy ja nähdään Kalajoen hiekoilla! 🙂

———————————-IN ENGLISH————————————

We are still hopeful that it will be possible to organize the tournament in some form. We are currently awaiting instructions from the Olympic Committee on how sporting events can be organized during the summer. As soon as the instructions are released, but at latest 15th of June, we will make the decision whether we can organize the tournament in a way that would still be fitting for KBU.

Those who have already paid the player’s fee will get their fee refunded if they cancel their participation or the tournament won’t be organized.

Hopefully we’ll see you in Kalajoki!