Kesäkauden päätösturnauksen tunnelmia

Syksy tekee tuloaan ja koska kohmeisilla sormilla pimeässä on ikävä heitellä kiekkoa, niin Ultimaten pelaajat laittavat talveksi nappikset laatikkoon. Kesäkauden päättävään turnaukseen saatiin tällä kertaa 15 pelaajaa paikalle. Kahden vuoden koronakurimus on vaikuttanut myös meidän seuran harrastajamääriin, mutta toivottavasti jatkossa saadaan pelata ilman rajoituksia ja ihmiset edelleen haluavat viettää aikaa kiekkoa jahtaamalla.

Raatin tekonurmi tarjosi peleille kivan syksyisen ympäristön.

Turnauksessa pelaajat arvottiin ”hattuformaatin” -mukaan joukkueisiin, siten että kaikista joukkueista löytyisi saman verran eri kokemus- ja taitotason omaavia pelaajia. Turnauksessa pelattiin ensin 5 pelaajan joukkueilla lohkovaihe, jossa nähtiinkin tasaisia pelejä tuloksin: 5-4, 5-3 ja 4-5. Lohkovaiheen viimeiseksi jääneen joukkueen pelaajat jaettiin ennakkoon päätetyn kaavan mukaan lohkon ensimmäisen (keltainen joukkue) ja toisen joukkueen (punainen joukkue) kesken 7 vs 7 pelattavaa finaalia varten.

Pelien jälkeen otettu yhteiskuva.

Finaalipeliin joukkuejako ei onnistunut yhden loukkaantumisen ja kaavamaisen jaon vuoksi ihan odotetun mukaisesti ja lohkokakkoseksi jääneeseen punaiseen joukkueeseen tuli enemmän kokeneita pelaajia. Vaikka keltainen joukkue toi kiekkoa hienosti ja kentällä nähtiin hienoja suorituksia, niin punaisen joukkueen kokemuksen tuoma kiekkovarmuus riitti tällä kertaa selkeään voittoon.

Keltainen joukkue: Sami, Pinja, Jule, Rode, Samuel, Vilja, Ahnaf.
Punainen joukkue: Kari, Jossu, Tapio, Eero, Jake, Lauri, Henna.
Finaaliottelun parhaaksi pelaajaksi yleisö- ja vastustajajoukkue äänesti Jaken. Kun kiekko on ilmassa, niin Jake pelastaa!

Voittajajoukkue lunasti palkinnoksi pullollisen karkkia, hävijät joutuivat tyytymään ananaskonvehteihin (nehän tunnetusti jää viimeiseksi konvehtirasiaan).

Kaikki pelaajat saivat talvikauden varalle ylimääräisen pelisilmän.

Kivojen pelien lisäksi turnauksessa saatiin kerättyä kiekkolahjoituksia Jäälin koululle. Kiitoksia kaikille lahjoittajille!

Nyt onkin aika kaivaa sisäpelikengät laatikosta, sillä hallikausi alkaa jo! Katso treeniajat ja tule mukaan pelaamaan meidän kanssa.

HOX! Peruskurssi alkaa 3.10.2022. Ei haittaa vaikka ensimmäinen kerta menikin ohi, voit tulla mukaan mille vain kerralle. Ja jos koko peruskurssi meni ohi, niin tule sitten rohkeasti vain mukaan aloittelijatreeneihin.

Spread the love

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?