BeActive! – laita kiekko reppuun

#BeActive – Euroopan urheiluviikkon tavoite on innostaa eurooppalaisia olemaan akttivisia ja liikkumaan enemmän. Osana viikkoa Disquitos on mukana pitämässä ultimate-aiheista toimintarastia Oulun koulujen kasiluokkalaisille. Mukaan neljälle päivälle on ilmoittautunut 2311 oppilasta ja mukana on 109 opettajaa.

Ota kiekko mukaan reppuun ja varmasti keksit sille kavereiden kanssa järkevää käyttöä. Kaverin kanssa heittelyn lisäks voii kisailla esimerkiksi tarkkuus- ja pituusheittosta, aika- ja matkakoppauksesta, kiertää ”heitä ja juokse” -taktiikalla ennaltamäärätyn reitin (discathlon) tai pelata tuplakiekkoa. Ja jos innokkaita riittää tarpeeksi, niin sitten Ultimate pelit pystyyn.

Opettajat voivat hakea ideoita liikuntatunnille ja tarkistaa Ultimaten säännöt Suomen Liitokiekkoliiton sivuilta löytyvistä oppaista: https://ultimate.fi/liitto/etusivu/tietopankki/oppaat/

Spread the love

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?