3..2..1… NYT!

Koronatilanteen paranemisen myötä Oulun kaupungin alueella ulkoliikuntapaikat avataan myös aikuisille ryhmämuotoiseen harrastamiseen 10.5.2021 alkaen. Tämä tarkoittaa, että ultimatea voi jälleen harrastaa ja ensimmäisen kerran pääsee kokeilemaan miten syötöt menevät perille heti tiistaina 11.5. klo. 20:00 alkaen Lintulan tekonurmella. Treeneihin ilmoittaudutaan nimenhuuto -palvelussa.

Kaikki lajista kiinnostuneet, ikään, sukupuoleen, kuntoon tai taitotasoon katsomatta ovat aina tervettuleita treenaamaan kanssamme. Meillä on useita vuoroja viikossa ja kaikille varmasti löytyy tarpeeksi haastetta lajin parissa. Tule siis rohkeati mukaan ja tuo kaverisikin!

Treeneissä kävijät ovat velvollisia noudattamaan seuran hallituksen laatimaa koronaohjeistusta:

  • Harjoituksiin ei saa tulla jos olet altistunut koronavirukselle (joukkoaltistumiset) vaikka sinulla ei olisi oireita tai sinua ei olisi vielä määrätty karanteeniin.
  • Harjoituksiin ei saa tulla, mikäli sinulla on edes vähäisiä sairauden oireita kuten kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, pahoinvointi, ripuli.
  • Jos matkustat alueella, jossa on kohonnut covid-19 tartuntariski (ilmaantuvuus 100 000 asukasta kohden suurempi kuin Pohjois-Pohjanmaalla) tai osallistunut tilaisuuteen jossa on paljon ihmisiä eri alueilta (esim. turnaukset, häät), niin sinun tulee pitää viikon tauko treeneistä.
  • Kaikkien harjoituksiin osallistuvien pitää olla ilmoittautunut nimenhuudossa ja kaikkien yhteystiedot (puhelinnumero) pitää olla Disquitos koronavastaavan tiedossa tai osallistujan pitää kuulua Disquitosin viralliseen WhatsApp ryhmään. Koronavastaavalle tulee ilmoittaa välittömästi jos sairastut koronavirukseen.
  • Seuran yhteiset peliliivit eivät ole käytössä treeneissä. Jokaisen treeneihin tulijan tulee ottaa tumma/sininen tai vaalea/punainen paita mukaan treeneihin.
  • Treeneissä tulee välttää tarpeetonta lähikontaktia esimerkiksi vaihtopenkillä tai suoritusvuoroa odottaessa.
  • Kaikilla osallistujilla tulee olla Koronavilkku sovellus käytössä.

Spread the love

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?