COVID-19 ohjeistus

Ultimate-treeneissä syntyy väistämättä lähikontaktia muiden pelaajien kanssa, siksi on tärkeää ettei koronavirus pääse leviämään Ultimate-pelaajien keskuuteen. 

  • Harjoituksiin ei saa tulla jos olet altistunut koronavirukselle (joukkoaltistumiset) vaikka sinulla ei olisi oireita tai sinua ei olisi vielä määrätty karanteeniin.
  • Harjoituksiin ei saa tulla, mikäli sinulla on edes vähäisiä sairauden oireita kuten kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, pahoinvointi, ripuli.
  • Jos matkustat alueella, jossa on kohonnut covid-19 tartuntariski (ilmaantuvuus 100 000 asukasta kohden suurempi kuin Pohjois-Pohjanmaalla) tai osallistunut tilaisuuteen jossa on paljon ihmisiä eri alueilta (esim. turnaukset, häät), niin sinun tulee pitää viikon tauko treeneistä.
  • Kaikkien harjoituksiin osallistuvien pitää olla ilmoittautunut nimenhuudossa ja kaikkien yhteystiedot (puhelinnumero) pitää olla Disquitos koronavastaavan tiedossa tai osallistujan pitää kuulua Disquitosin viralliseen WhatsApp ryhmään. Koronavastaavalle tulee ilmoittaa välittömästi jos sairastut koronavirukseen.
  • Seuran yhteiset peliliivit eivät ole käytössä treeneissä. Jokaisen treeneihin tulijan tulee ottaa tumma/sininen tai vaalea/punainen paita mukaan treeneihin.
  • Treeneissä tulee välttää tarpeetonta lähikontaktia esimerkiksi vaihtopenkillä tai suoritusvuoroa odottaessa.
  • Kaikilla osallistujilla tulee olla Koronavilkku sovellus käytössä.

Ennen treenien alkua varmistetaan että kaikki treeneihin osallistujat ovat tietoisia näistä ohjeista. Kaikkien treeneissä kävijöiden tulee noudattaa tätä ohjeistusta.

Ohjeistusta voidaan päivittää ja tarkentaa tarpeen vaatiessa.

Disquitos ry koronavastaava
 Kari Hulkko
 040 673 1613
 kari.m.hulkko@gmail.com