Ultimaten puistopelit

Oulun ultimateseura Disquitos järjestää tänä kesänä kaikille avoimia, ilmaisia puistopelejä, joissa pääsee kokeilemaan lajia, harjoittelemaan heittoja ja pelaamaan ultimatea hyvässä hengessä.

Tiesitkö?
1) Ultimatessa ei ole tuomareita, vaan pelaajat keskustelevat kiistatilanteet keskenään.
2) MM-tasolla pelataan avointa, naisten ja mixed sarjaa. Tämän vuoksi myös puistopeleissä ja aloittelijavuorolla pelataan sekajoukkueissa.
2) Ultimatessa spirit on tärkeä osa lajia ja kentällä iloitaan niin omista kuin vastustajankin hyvistä suorituksista.

Miten voin tulla kokeilemaan ultimatea?

Nyt on mahdollisuus tavata uusia ihmisiä, nauttia ulkoilusta ja pelata puistoultimatea! Tällä kertaa pelataan Hollihaan puistossa lauantaina 15.8. kello 16.00 alkaen.

Alussa on ”heittoklinikka”, jossa opetellaan perusheittoja, käydään läpi keskeiset säännöt ja lämpätään hetki ennnenkuin puoli viiden aikoihin startataan pelit. Puistopeleihin ei ole ikä-, sukupuoli- tai kuntovaatimuksia. Mukaan voi tulla siis kuka vaan! Tulethan kuitenkin vain täysin terveenä paikan päälle. Hygieniaohjeistukset käydään paikan päällä lävitse osallistujien kesken.

Mukaan tarvitset tumman/sinisen ja vaalean/punaisen paidan, juomapullon täytettynä sekä lenkkarit/nappikset. Puistopelit pelataan Hollihaan puiston eteläpäädyssä, jalkapallomaalien lähettyvillä, skeittiramppien takana.

Pelejä varten ei tarvitse osata mitään, vaan opetellaan sitten yhdessä!💪🏼 Nähdään pian!


Kääk! Onko lauantai sinulle huono päivä, mutta haluaisit silti päästä kokeilemaan ultimatea?
Ei huolta, tervetuloa aloittelijavuorolle keskiviikkoisin kello 20.00-21.15 osoitteessa: Normaalikoulun tekonurmi, Kaitoväylä, 90570 Oulu.

Edellisten puistopelien fiiliksiä
Spread the love

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?