27.8.2020 Puistoultimatea Hollihaassa

Torstaina 27.8.2020 kello 18 alkaen järjestetään puistopelit Hollihaan puistossa. Tervetuloa mukaan! Puistopelit ovat ilmaiset.

Alussa on “heittoklinikka”, jossa opetellaan perusheittoja, käydään läpi keskeiset säännöt ja lämpätään hetki ennnenkuin puoli seitsemän aikoihin startataan pelit. Puistopeleihin ei ole ikä-, sukupuoli- tai kuntovaatimuksia. Mukaan voi tulla siis kuka vaan! Tulethan kuitenkin vain täysin terveenä paikan päälle. Hygieniaohjeistukset käydään paikan päällä lävitse osallistujien kesken.

Mukaan tarvitset tumman/sinisen ja vaalean/punaisen paidan, juomapullon täytettynä sekä lenkkarit/nappikset. Puistopelit pelataan Hollihaan puiston eteläpäädyssä, jalkapallomaalien lähettyvillä, skeittiramppien takana.

Nähdään Hollihaassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?