Nyt mennään!

Pitkän odottelun jälkeen koronavirusepidemia on laatunut Oulun alueella ja pääsemme aloittamaan kesäharjoittelun. Treeneissä tulee kaikkien noudattaa seuraavia varotoimenpiteitä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

  • Harjoituksiin ei pidä tulla, mikäli on edes vähäisiä sairauden oireita kuten kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, pahoinvointi, ripuli.
  • Jos matkustat alueella, jossa on kohonnut covid-19 tartuntariski (ilmaantuvuus 100 000 asukasta kohden suurempi kuin Pohjois-Pohjanmaalla) tai osallistunut tilaisuuteen jossa on paljon ihmisiä eri alueilta (esim. turnaukset, häät), niin tulee pitää viikon tauko treeneistä.
  • Kaikkien harjoituksiin osallistuvien pitää olla ilmoittautunut nimenhuudossa ja kaikkien yhteystiedot (puhelinnumero) pitää olla Disquitos koronavastaavan tiedossa tai osallistujan pitää kuulua Disquitosin viralliseen WhatsApp rymään. Koronavastaavalle tulee ilmoittaa välittömästi jos sairastut koronavirukseen.
  • Seuran yhteiset peliliivit eivät ole käytössä treeneissä. Jokaisen treeneihin tulijan tulee ottaa tumma/sininen tai vaalea/punainen paita mukaan treeneihin.
  • Ennen treenien alkua tai kiekkoon koskemista, jokainen treenaaja puhdistaa kädet käsidesillä. Harjoitusten vetäjä huolehtii, että käsidesiä on saatavilla treeneissä.
  • Treeneissä tulee välttää tarpeetonta lähikontaktia esimerkiksi vaihtopenkillä tai suoritusvuoroa odottaessa.

Ohjeet ovat saatavilla myös täällä.

Ensimmäiset harrastetreenit ovatkin heti tiistaina 2.6. klo. 20:00 Hovisuon kentällä. Heti perään keskiviikkona 3.6. klo. 20:00 alottelijavuoro Normaalikoulun tekonurmella.

Kesän treeniaikataulu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?