Hallitour 1: Disquitos miehet pronssille Vierumäellä/Naiset hakemassa yhteispeliä

Hallitour 1, Avoin C2-sarja, 3-4.12.2016, Vierumäki Areena

Miehiltä kelpo sisäkauden aloitus kokoonpanolla Matti, Pekka, Markku, Vesa, Tapio, Timo ja Tuomas sekä uutena pelaajana Jyväskylästä Ouluun muuttanut Jukka. Turnauksesta jäi pois sairastumisen takia nuoremman kaartin Aleksi.

Disquitos – ViRHe 15-3

Lauantain ensimmäisessä ottelussa vastassa oli sarjan uusi tulokas Vihdin Rennot Heittelijät. Nuorista tulevaisuuden lupauksista koostunut joukkue onnistui säikäyttämään ensimmäisellä hyökkäysvuorollaan tekemällä maalin ennakkoluulottomalla koko kentän scooberilla. Jatkossa paineen alle joutunut hyökkäys ei pitkissä heitoissa onnistunut. Kokemattomuus paistoi esim. paikkapuolustusta vastaan helppoina poisheittoina. Nopeutta, pituutta ja nuoruutta tulokasjoukkueesta kuitenkin löytyy ja se tietää hyvää Vihdin ja Suomen ultimatelle.

WWW – Disquitos 4-15

Päivän toinen ottelu Vaasan yliopistojoukkue Waasan WetoWoimaa vastaan ei sekään ollut tasaväkinen vääntö. Oma hyökkäys rullasi kohtuu virheettömästi ja puolustuksessa saatiin katkoja, vaikkei vastustajaa onnistuttu paineistamaan vastaavalla tavalla kuin ensimmäisessä pelissä. Loppulukemat oululaisille 15-4 ja callahan-maalimerkintä tilastokirjoihin Timo Suutarille.

Disquitos – Freezebees 15-6

Kolmas ja päivän viimeinen peli oli myös yliopistojoukkuetta vastaan. Tamperelaiset onnistuivat venyttämään ottelun lähes täydelle ajalle, mikä kertoo siitä, että sekä hyökkäys että puolustus on joutunut jauhamaan pari minuuttisia pisteitä. Erikoista ottelussa raksalinjassa pelanneen Jukka Raimovaaran kuusi maalia syöttösarakkeen näyttäessä nollaa.

Voitokkaan päivän jälkeen syömään ja saunomaan.

Disquitos – Team 2 10-14

Hyvin nukutun yön jälkeen vastassa oli viikonlopun kovin vastus Team 2 Helsingistä ja sen ottelu myös osoitti. Tiukempi puolustus pakotti molemmat joukkueet epämukavuusalueelle, josta oli seurauksena lukuisat turhat poisheitot. Hyökkäyksen maalipeli rullasi vielä ihan kohtuudella, mutta peruspeli hajosi ehkä alla olevien treenikertojen vähyyteen. Puolustus onnistui tekemään kolme katkomaalia, mikä on ihan hyvä saavutus. Helsinkiläiset onnistuivat parin pisteen verran paremmin molemmilla puoliajoilla ja veivät ansaitun voiton yliajalle venyneessä ottelussa. Tarvitaan lisää tiukkoja matseja.

ViRHe – Disquitos 10-15

Sunnuntain toisessa ottelussa päästiin pelaamaan uudestaan Vihtiläisiä vastaan. Joukkue oli uudistunut täysin edellispäivästä kahta pelaajaa lukuun ottamatta. Virhe aloittaa tekemällä omasta hyökkäyksestään maalin ja heti perään katkomaalin. (Eihän sen näin pitänyt mennä) Kokemus on kuitenkin valttia ja kelpo vastuksesta huolimatta ensimmäinen puoliaika oululaisille 8-6 ja koko peli 15-10. Muutaman vuoden sisällä lopputulos saattaa olla jo toisenlainen. Tsemppiä Vihtiin.

Neljä voittoa ja yksi tappio, jolla irtosi lohkon pronssisija. Hallitour 2, 21-22.1.2017 Laukaalla lupailee enemmän tiukkoja otteluja, joissa pääsee näkemään mitä ollaan opittu Vierumäellä ja sen jälkeen.

P.S. Iso kiitos loistavasta majoituksesta Miisan äidille. 🙂

Hallitour 1, Naiset B-sarja, 3-4.12.2016, Pirkkolan palloiluhalli

Disquitoksen naiset matkusteli ensimmäiselle sisä-tourille Helsinkiin asti. Joukkueessa pelasivat Anni, Ansku, Getten, JonnaH, JonnaM, KaisaA, Saara, Sini ja Tiia.

Viikonlopulle mahtui 5 peliä josta Helsinki Ultimaten 2. joukkuetta vastaan vietiin kotiin kaksikin voittoa. Turnaus jäi mieleen kahdesta harvinaisesta tapahtumasta:

1. Jonna Hepa-aho sai 21 tehopistettä viikonlopulta, mutta Anna-Maria Niemelä sai 22! Näyttää siltä pikku-Jonna sai itselleen kärkenä arvoisensa haastaajan?

2. Jonna Myllymäki teki viikonlopun viimeisen pelin voittomaalinamme Callahanin! Tämä oli tottakai myös joukkueen viimeks löydetyn hyvän yhteistyön ja Sini Kiprianoffin tiukan markkeroinnin ansiota. Niin voitaan kaikki olla ylpeitä Jonnan Callahanista 🙂

P.S. Tytöt kiittävät Annika Juvasta yöpaikasta ja vieranvaraisuudestaan.

-teksti kapteenit Pekka ja Getten

Spread the love

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?