Disquitos-edustusta maajoukkueissa

Ultimaten MM-kisat pelataan 18.-25. kesäkuuta Lontoossa. Näissä arvokisoissa on mukana kuusi Disquitosin pelaajaa: Ari S, Getten H, Timo S, Jonna M ja Vesa L pelaavat Mixed-maajoukkueessa ja Jonna H naisten masters-maajoukkueessa. Talven ja kevään aikana pelaajat ovat osallistuneet useille maajoukkueleireille sekä toukokuun puolessa välissä Frankfurtissa pelattuun Confederations Cupiin. Maajoukkueet lähtivät turnaukseen harjoittelemaan taktisia kuvioitaan ja hiomaan yhteispeliään Lontoon MM-kisoja varten.

Tarkempia kisakuulumia, sekä jäljellä olevaa matkaa kohti Lontoon MM-kisoja pääset lukemaan kummankin joukkueen Facebook-sivuilta: Team Finland 2016 – Mixed ultimate frisbee ja Team Finland 2016 – Master Women’s Ultimate Frisbee.

Kisasivut: World Ultimate and Guts Championships 2016

 

Mixed-maajoukkueen oululaiset: Ari, Getten, Timo, Jonna ja Vesa.

 

Masters-naisten Jonna Suomi-paidassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?