Kesän peruskurssi alkaa 6.7.2015

Etsitkö kesäharrastusta tai uutta urheilulajia? Kaipaatko vaihtelua nykyiseen treeniohjelmaasi? Haluaisitko voida kehittyä aina maajoukkuetasolle asti? Vai etsitkö vain mukavaa liikuntaharrastusta hyvässä seurassa? Tai onko tavoitteenasi pelkästään kohottaa kuntoa?

Ratkaisu: Ultimate!

Disquitos ry järjestää Ultimaten peruskurssin maanantaisin klo 17.30-19.00 alkaen 6.7.2015. Paikkana toimii Hollihaan puisto.

Kurssi on tarkoitettu sekä naisille että miehille. Alaikäraja on n. 15 vuotta. Kurssin tavoitteena on opettaa osallistujille:

  • perusheitot ja kiinniotot
  • markkeroinnin ja miespuolustuksen perusteet
  • hyökkäyspelin perusteet

Kurssi kestää 4 viikkoa (6.-27.7.2015). Mukaan voi tulla myös kesken kurssin, mutta on suositeltavaa olla mukana alusta asti. Aiempaa kokemusta joukkuelajeista ei tarvita. Varustukseksi riittää ulkoliikuntaan soveltuvat vaatteet ja kengät sekä juomapullo. Nappikset ovat suositeltavat. Treenien jälkeen voi vielä jäädä pelailemaan Oulun Puistoultimate -porukan kanssa.

Kurssi on ilmainen. Halutessaan 15 eurolla saa virallisen Discraft Ultrastar-liitokiekon, seuran jäsenyyden loppuvuodeksi sekä ilmaisen osallistumisoikeuden Suomen hauskimpaan rantahattuturnaukseen Kalajoelle. Lisätietoa turnauksesta: https://kalajokibeachultimate.wordpress.com/

Peruskurssille ilmoittautuminen Facebookissa tai sähköpostilla info@disquitos.fi.

Spread the love

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?