Kahden joukkueen yhteispeliä, naisten kesätour 2

Disquitosin joukkueessa pelasivat Oulusta Anni, Hanna, JonnaH, JonnaM, Kaisa (kyllä, mä lasken Kaisan edelleen oululaiseks!) ja Tuuli, sekä Jyväskylästä Elli, Getten, Kati- Mari, Kirsi, Minna ja Satu

Sateen ja tuulen pieksemät
Sateen ja tuulen pieksemät

Team Welldone – Disquitos                                15 – 4

Lauantain ensimmäinen peli oli etelän masters-kokoonpanoa vastaan. Peliä edeltänyt kiirehtiminen ja hätäily aina pukeutumisesta alkaen lämppiin ja alkuhuutoon asti jäi valitettavasti päälle myös kentällä. Hätäily ja kenties myös jännitys näkyi erityisesti heittoratkaisuissa. Myös oululaisten ja jyväskyläläisten vähäinen (lue: olematon) yhteistreenaus näkyi hakujen ja heittojen ajoitusongelmina ja ylipäänsä vaikeutena lukea toisten liikkeitä. Peli meni oikeastaan toistemme liikkeiden opettelussa.

 

Disquitos – UFO                                                       3 – 15

Tässä vaiheessa Tuuli joutui jättämään loput pelit sikseen aikaisemmin viikolla alkunsa saaneen vamman vuoksi. Lähtökohtaisesti tiedettiin, että vastassa on juokseva ja fyysinen joukkue. Saatiin pari vääntöpistettä aikaiseksi, mutta tämäkin peli meni selkein numeroin UFO:lle. Vastustajan antoivat kuitenkin hyvää palautetta siitä, että pelasimme uhrautuvaa peliä eli tilanteet pelattiin loppuun saakka ja kun saatiin kiekko liikkeelle, niin se liikkui nopeasti.

Leuka rinnassa kohti uu... Eiku siis, katse taivaissa kohti eessä siintäviä unelmia
Leuka rinnassa kohti uu… Eiku siis, katse taivaissa kohti eessä siintäviä unelmia

Disquitos – Cosmic Girls                                       2 – 15

Lauantain viimeisen pelin tavoitteeksi asetimme paikkapuolustuksen hiomisen seuraavaa päivää varten. Pelipäivän keli lauantaina oli aurinkoinen ja mahtava, joten paikan pelaaminen itsessään ei tuottanut tässä pelissä tulosta. Disquitoksen saaliina kaksi Kaisan syöttämää hienoa kämmen pitkää.

 

Disquitos – Lemon Grass                                     5 – 15

Sunnuntain ensimmäisessä pelissä kohtasimme venäläisen Lemon Grassin, joka oli edellisenä päivänä voittanut omasta lohkostaan ainoastaan Saintsin lukemin 15-9. Edellisenä päivänä treenaamamme paikkapuolustus tuotti tulosta hidastaen selkeästi Lemon Grassin hyökkäystä. Valitettavasti myös heidän paikkapuolustuksensa tuotti meille ehkä vähän liikaakin päänvaivaa. Paikkapuolustusta vastaan pelaamista on siis harjoiteltava lisää. Vaikeissakin ja ahdistavissa tilanteissa pelaamista tulisikin harjoitella enemmän, jotta emme hätääntyisi hyökkäyksessä ja pystyimme pitämään pään kylmänä ja heittoratkaisut helppoina myös näissä hyökkäyksissä. Tässä pelissä oli paljon taistelupisteitä, josta erityisesti mainittakoon yli 11 minuuttia kestänyt taistelu, jonka tuloksena kavensimme pelin 3-4. Lemon Grassille pelistä kuitenkin selkeä voitto.

Jokainen piste on tuuletuksen arvoinen
Jokainen piste on tuuletuksen arvoinen

Saints – Disquitos                                                    15 – 3

Disquitoksen viimeinen taistelu Vaasan Saintsia vastaan päättyi myös muiden pelien tapaan selkeisiin numeroihin. Tässä vaiheessa Tuuli oli jo matkalla Ouluun (eikä valitettavasti voinut toimia tärkeänä kahdeksantena laitapelaajana pelissä) ja Getten joutui vammansa vuoksi seuraamaan peliä kentän laidalta. Meitä oli kuitenkin vielä 10 pelaajaa taistelemassa sateisessa ja tuulisessa kelissä viimeisen pelin voitosta ja tappion vääjäämättä tuottavasta naisten sarjan jumbosijasta. Saints oli valmistautunut peliin hyvin seuraamalla meidän edellistä peliä, jonka vuoksi he onnistuivat purkamaan melko helposti paikkapuolustuksemme. Pelin ensimmäinen hyökkäys sujuikin Saintsilta nopeasti ja lähes oppikirjamaisesti ajassa 1.25. Kokonaisuudessaan pelissä oli kuitenkin useita taistelupisteitä. Erityisesti mainittakoon puoliajan jälkeen tehdyn kavennusmaalin (10-2) jälkeinen puolustuspiste. Yhteensä yli 17 minuuttia. Tällaista asennetta kaivataan lisää seuraavaan turnaukseen. Koskaan ei ole liian myöhäistä alkaa taistelemaan. Asenne on tärkeä.

Kokonaisuudessaan kiekko tippui joukkueeltamme luvattoman paljon ja heitot eivät löytäneet perille. Niinpä suosittelen kaikille, jotka haluavat tour 3:lla yltää parempaan henkilökohtaiseen suoritukseen, märän kiekon käsittelyharjoituksia. Eli nyt vain odottelemaan tuulisia ja sateisia päiviä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?