Tour 1 – Kesän ensimmäinen SM-osaturnaus

DSC02908Tänä vuonna vain miehet lähtivät pelaamaan ensimmäiseen Suomen Mestaruus osaturnaukseen.

Disquitos – U20 11 – 15

Lauantaipäivä avattiin tappiolla alle kakskymppisten maajoukkuetta vastaan. Itse olin vielä lenotokoneessa matkalla pelaamaan, niin tarkkaa tietoa pelin kulusta ei ole. Huhujen mukaan hyökkäyksessä tehtiin ihan liikaa virheitä ja juoksussa ei pysytty nuorten perässä.

Pelin kulku

Disquitos – UFO 11 – 15

Hyvä peli meiltä, vaikka alussa annettiinkin neljä maalia eteen. Pienellä rosterilla ei kuitenkaan riittänyt tempo ottelun voittoon asti.

Pelin kulku

DSC02927Disquitos – UFO Akateemia 5 – 15

Sunnuntain ensimmäiseen peliin oli myös raportin kirjoittaja päässyt mukaan. Hyökkäyspelissä oli ihan hyvin ideaa, mutta toteutus oli huono. Pelasimme lähes koko ottelun paikkapuolustusta, jonka purkamiseen vastustaja joutui tekemään työtä mutta ei sillä katkoja saatu aikaiseksi. Tuloksena pelistä tyly tappio.

Pelin kulku

Disquitos – JSW 15 – 13

Viimeisessä pelissä ja turnauksen jumbofinaalissa vastaan asettui kesän SM-sarjaan pitkästä aikaa palaava Jyväskylän SleepWalkers -joukkue. Lyhyestä historiasta huolimatta jyväskyläläiset olivat yllätttävän kiekkovarma joukkue. Joukkue pystyi myös pitkiin maaliheittoihin ja yllättäviin sisäpelimäisiin hammer-murtoihin pimeälle.

Puoliajalle menimme turvallisen tuntuisessa 8-6 johdossa, mutta vastustaja teki 2 katomaalia heti puoliajan alkuun ja otti hyökkäysedun itselleen. Onneksi tällä kertaa kokemus ratkaisi ja saatiin peli vielä käännettyä meidän voitoksi. Innolla odotan tulevia kamppailuja, miten “nuori” joukkue kehittyy jo tämän kesän aikana.

Pelin kulku

DSC02931Ensimmäisessä osaturnauksessa Disquitos jäi 9. -sijalle. Korkeampia sijoituksia lähdettiin hakemaan, mutta tällä kertaa joukkueen esitykset eivät niihin riittäneet. Tasaisesta joukkueesta pitää nostaa esille joukkueen ensikertalainen Ville Tuhkanen, joka voitti koko turnauksen maalipörssin.

Toinen SM-osaturnaus pelataan 28.-29.6.2014 Tamperella, kisasivut. Tervetuloa kannustamaan Disquitosin joukkueet voittoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?