Disquitos ja Hallitour 2

Disquitosin kokeneempien miesten joukkue pelasi viikonloppuna SM-Hallisarjan toisen osaturnauksen. Joukkue pelaa toiseksi korkemmalla sarjatasolla. Tällä kertaa pelipaikkana oli uutuutta kiiltävä Vuoreksen koulun sali Tampereella. Hallissa oli vielä maalipurkkeja pukuhuoneessa ja ilmastointi säätämättä. Ulkona olevasta pakkasesta huolimatta iltapeleissä oli subtrooppinen ilmasto ja hiki virtasi. Muuten halli oli kaikin puolin kelvollinen pelipaikka. Tosin uuden karhea lattia antoi vähän liiankin hyvän pidon käännöksiin.

disquitos_tour2_2014
Joukkueessa pelasivat: Ari, Kari, Timo, Tuomas, Päivö (ylärivi vasemmalta oikealle); Ville ja Markku (alarivi).

Turnauksen ensimmäinen peli oli Vaasan WWW:tä vastaan. Edellisen kierroksen, meidän voittoon päättyneen pelin jälkeen, Vaasalaiset olivat kierrättäneet pari pelaajaa heidän ykkösjoukkueesta hakemaan erilaista pelillistä vastuuta kakkosjoukkueeseen. Mukana oli myös Disquitosia monessa turnauksessa edustanut Juha Santtila, joka tekikin pelissä näyttäviä katkoja.

Ottelu alkoi meille vahvasti ja mentiin jo 5-1 johtoon. Sen jälkeen tuli pari heikompaa vaihetta, mutta onneksi vastustajallakin oli ajottaisia ongelmia hyökkäyspelissä. Tiukimmillaan 9-8 lukemissa ollut peli päättyi lopulta 15-10 voittoon. Pelin kulku.

Päivän toinen vastustaja oli LeKi, jota vastaan edellisen turnauksen jännitysnäytelmä pättyi LeKin 15-14 voittoon katkomaalilla. Ottelun ensimmäinen puoliaika sujui jälleen kerran meidän johdolla. Puoliajalle mentiin 8-5 johdossa. Toisella puoliajalla LeKi tuli jälleen kovaa ja veikin sen nimiinsä, mutta tällä kertaa ekalla puolikkaalla hankittu johto riitti ja voitimme ottelun lukemin 15-13. Loistava peli kaikin puolin. “Harmi” että LeKi nousi A-sarjaan, olisi ollut kiva ottaa vielä paras kolmesta peli heitä vastaan. Onnea kuitenkin ansaitusta sarjapaikasta.

Kahden voiton jälkeen oli hyvä lähteä tankkaamaan Plevnaan energiavajetta. Hyvin nukutun yön jälkeen aamulla oltiin innokkaana liian ajoissa hallilla. Ovet aukesivatkin 20 minuuttia ennen salivarausta eikä tuntia ennen. Fiksu olisi selvittänyt asian jo edellisenä päivänä.

Aamun vastustaja oli UFBG Vantaalta. Vaikka otteluun valmistuminen ja lämmittely jäi lyhyeksi, niin saimme taas hyvän alun ja 3-1 johtolukemat. Tämän jälkeen oma hyökkäyspeli epäonnistui lähes kaikessa mitä yritti. Huonoja ratkaisuja ja helppoja tiputuksia. Kaiken kruunasi vastustajan Callahan-maali.

Toisella puoliajalla ei saatu tarvittavaa draivia puolustukseen. Loppukirin sijaan tilanteessa 13-10 vastustajalle annettin 2 katkomaalia. Tuloksena selkeä 10-15 tappio. Kokonaisuudessaan kauden huonin peli meiltä.

Turnauksen viimeinen vastustaja oli A-tasolta edellisen kierroksen jälkeen pudonnut Turun Terror. UFBG tappiosta huolimatta pelin voittamalla olisimme nousseet A-tasolle. Ensimmäinen hallisarjan kohtaaminen Terrorin kanssa oli mukavan vauhdikasta peliä, vaikka jaloissa alkoi jo turnaus painamaan. Tämä näkyi etenkin puolustuksessa. Tällä kertaa vastustaja oli parempi lukemin 14-10. Pelistä jäi pelkästään positiivinen fiilis ja odotamme innolla seuraavaa kohtaamista.

Sunnuntain kahdesta tappiosta huolimatta toisesta Hallisarjan pelikierroksesta jäi positiivinen fiilisi. Kierroksen kaikki ottelut olivat tiukkoja ja voittamiseen tarvittiin onnistumista koko joukkueen tasolla. Seuraavaa kierrosta odotellessa voi aikaa kuluttaa viime vuoden finaalien highlights -videota katsellen:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?