SM-Tour 2013 pelattu

Ultimaten Suomen Mestaruudesta pelataan kolmessa osaturnauksessa, joista kerättyjen pisteiden perusteella parhaat kohtaavat SM-finaaleissa. Disquitos jäi finaalien ulkopuolelle, mutta sai taas paljon kokemusta ulkosarjoissa pelaamisesta.

Tour 3 2013 - kädet

Disquitosin miesten joukkue osallistui sarjaan ensimmäistä kertaa vain seuran omista pelaajista koostuvalla joukkueella. Kauden aikana pelissä olikin nähtävissä postiivista kehitystä ja etenkin viimeisessä osaturnauksessa saatiin jo paremmin haastettua kokeneita SM-joukkueita. Kauden aikana ei kuitenkaan hyvästä yrityksestä huolimatta onnistuttu voittamaan yhtään ottelua. Tiukin kamppailu käytiin Tour 1:llä Otso2 joukkuetta vastaan, joka päättyi maalin tappioon.

Syksyn ja talven aikana pelaajien pitää tehdä kovasti töitä kehittääkseen fysiikkaa ja henkilökohtaisia taitoja, jotta pystymme kuromaan perinteisten seurojen etumatkaa umpeen.

Tour 2013 - timoNaisten joukkue kärsi kesällä pelaajapulasta, mutta osallitui muutaman vahvistuksen turvin sekä Tour 1 että Tour 3 osakilpailuihin. Heti Tour 1 kisoissa naiset pääsivät voittojen makuun kukistamalla venäläisen Flying Steps joukkueen. Kuitenkin Disquitosin naisten joukkueen historian maukkain voitto tuli Tour 3:lla, kun he onnistuivat sateisessa säässä pelatun 2 tunnin mittaiseksi venyneen ottelun jälkeen kukistamaan Vaasan Saints joukkueen maalein 10-9. Toivottavasti ensi kesäksi saadaan lisää pelaajia naisten joukkueeseen, jotta Disquitosin naisedustus saadaan mukaan jokaiseen osaturnaukseen.

Tour 3 2013 - disquitos ja ufo

Kesän pelien tulokset löytyvät Ultimate.fi tulospalvelusta.
Finaalitapahtuma pelataan lauantaina 14.9 Brahen kentällä Helsigin Kalliossa.

Teksti: Kari TolonenKuvat: Vesa Leskinen

Spread the love

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?