Oululle menestystä JKL Summer Startissa

Jyväskylän liitokiekkoilijat järjestivät lauantaina ensimmäistä kertaa JKL Summer Start -harrastelijaturnauksen. Oulusta kilpailemassa oli 2 joukkuetta ja varsinkin seuran kakkosjoukkue lähti matkaan hakemaan pelituntumaa kesän pelejä varten.

Turnaus pelattiin 5 vs 5 peleinä n. 70x25m kentillä. Lisäksi sää suosi turnausta lämpötilan noustessa ainakin lähelle 20´C eli lukuihin, mistä Oulussa tähän mennessä on voitu vain haaveilla.  Päivän aikana joukkueet pelasivat alkusarjan ja sijoituspelit. Jokaiselle joukkueelle tuli 5 peliä ja reilu 3 tuntia peliaikaa.

Ykkösjoukkue hallitsi vahvasti koko turnausta vieden finaalin selkein numeroin Hazardia vastaan 15-6. Aikaisemmin semifinaaleissa ykkösjoukkue tiputti kakkosjoukkueen pronssipeliin, jossa kakkosjoukkue taisteli, mutta hävisi TT-Lätyille. Onnittelut Disquitokselle voitosta ja Whisquitokselle taistelemisesta!

voittajatLopulliset tulokset:

1. Disquitos
2. Hazardi
3. TT-Lätty
4. Whisquitos
5. JSW
6. UM8
7. JyLi
8. T.U.F.F

 

 

Kaiken kaikkiaan turnaus oli hyvin järjestetty ja aikatauluissa joustettiin joukkueiden toiveiden mukaisesti myös pelipäivän aikana. Suosittelen turnausta kaikille ultimatea hetken aikaa harrastaneille ja pelikokemusta haluaville pelaajille. Kiitos Jyväskylälle ja turnauksen järjestelijöille. Kerrankin turnausmatkat pystyi tekemään vuorokauden sisään.

Spread the love

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?