Kevätturnauksen alkusarjasta muodostui varsinainen taistelu

Disquitoksen perinteikäs kevätturnaus kokosi yhteen parikymmentä innokasta pelaajaa. Alkusarjan pelit pelattiin 5 vs 5 ja 15 minuutin peliajalla.Jokainen joukkue kohtasi toisensa pariin otteeseen, joten revanssit olivat mahdollisia.

katsoja
Ankka seurasi innokkaasti pelejä ja jännitti, kenen luokse majoittuisi.

Alkusarjassa pelasivat joukkueet Menolippu, Kaisalle MVP ja Vappumunkit ja pääsiäismunat. Jokaisesta voitetusta pelistä voittava joukkue sai yhden pisteen ja alkusarjan jälkeen kaksi eniten pisteitä saanutta joukkuetta kohtaisivat 7 vs 7 finaalissa, jossa kolmanneksi sijoittuneen joukkueen pelaajat jaetaan finaalijoukkueisiin.

pelitilanneKatko oli niin lähellä, mutta kuitenkin kaukana.

Alkusarjan jälkeen jokainen joukkue oli voittanut kaksi ottelua neljästä eli varsinainen ristiinpeluuthrilleri oli käynnissä. Turnauksen suunnittelija ei ollut varautunut tasapistetilanteeseen, joten lopulliset finalistit ratkaistiin kivi, paperi, sakset menetelmällä ja finaaliin selviytyivät täten Menolippu ja Kaisalle MVP.

Finaali pelattiin 60 minuuttiin tai 15 pisteeseen. Puoliajalle lähdettiin Menolipun 6-4 johdossa. Kaisalle MVP kokosi rivinsä tauon aikana ja tykitti vähintäänkin viisi pistettä putkeen tauon jälkeen. Menolippu sai vihdoin tasattua tilannetta, mutta auttamattomasti liian myöhään. Lopullinen tilanne päättyi 12-9 Kaisalle MVP joukkueelle.

Jäljellä on siis enää se kaikkein himotuin tieto: Kenelle kuuluisa MVP palkintoankka menee?

MVP

MVP: Vesa Leskinen

Iso kiitos pelaajille ja intoa treenaukseen!

pelaajatKevätturnauksen osallistujat vuonna 2013.

Teksti: Kaisa Korhonen. Kuvat: Jonna Hepa-Aho

Spread the love

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?