Get ready for KBU 2022!

The northernmost beach ultimate frisbee hat tournament known to us is back!

[IN ENGLISH BELOW]

Kalajoki Beach Ultimate vuosimallia 2022 on tulossa! Tänäkin vuonna toiveissa on päästä nauttimaan hyvä henkisestä ultimatesta Kalajoen hiekalla. Turnaus pelataan lauantaina 23. heinäkuuta 2022 ja päivä huipentuu iltabileisiin Dyyni-yökerhossa. On myös mahdollista (ja suositeltua) saapua jo perjantaina (22.7.), jolloin voit nauttia rantatunnelmasta ja osallistua perjantai-illan aktiviteetteihin. Joten merkitse päivämäärä kalenteriisi – emme malta odottaa, että näemme kaikki siellä!

KBU on hattuturnaus, mikä tarkoittaa, että voit yksinkertaisesti ilmoittautua itse ja joukkueet luodaan sekoittamalla kaikki rekisteröityneet pelaajat. Pelien osallistumismaksu on 10 €.

Kysymyksiä? Ajatuksia? Katso turnauksen nettisivu [https://www.disquitos.fi/kbu/osallistuminen/] tai ota meihin yhteyttä [kalajokibeachultimate@gmail.com]!

Oletko valmis ilmoittautumaan? Ilmoittautuminen on auki nyt! Seuraa tätä linkkiä pelaajailmoittautumislomakkeeseen: https://forms.gle/S7bCvEB6qP1sLTG26

Ilmoittautuminen lomakkeella voidaan tehdä turnausta edeltävään viikkoon asti, eli perjantaihin 15.7. mennessä. Sen jälkeen, viime hetken osallistujien tulee ottaa yhteyttä järjestäjiin suoraan sähköpostitse tai laittamalla viestiä turnausjärjestäjälle. 

Nähdään Kalajoella! 🙂

————————————————————————————————————————————–

– IN ENGLISH –

Attention everyone! The Kalajoki Beach Ultimate Tournament is on this summer! We hope to gather again a fun crowd to the beach in Kalajoki for an awesome weekend. The tournament will be played on Saturday, 23. July 2022, and after the games there will be a party at the Dyyni nightclub. It is also possible (and highly recommended) to arrive already on Friday (22.07.), to take in the beach atmosphere and participate in some evening activities. So, mark down the date in your calendar – we can’t wait to see you all there!

KBU is a hat tournament, which means that you can simply sign up on your own and the teams will be created by mixing up all the registered players. The participation fee for the games is 10€.

Any questions? Thoughts? Check out the tournament’s webpage [https://www.disquitos.fi/kbu/in-english/] or contact us [kalajokibeachultimate@gmail.com]!

Ready to join? The registration is open now! Follow this link to the registration form: https://forms.gle/S7bCvEB6qP1sLTG26

Registration via the form can be done until a week before the tournament, Friday 15th of July. Any last-minute participants will still be welcome, but in that case please contact the organisers directly via email or by messaging them. 

See you in Kalajoki! 🙂