KBU 2020

Kesällä 2020 on aika juhlistaa 10-vuotiasta Kalajoki Beach Ultimate turnausta!

Kesällä KBU on entistä suurempi, sillä pelit ovat kaksipäiväiset lauantaista sunnuntaihin, mikä tarkoittaa enemmän yhdessäoloa, enemmän juhlahumua ja entistä enemmän pelaamista! Vaikka turnaus on kaksipäiväinen, niin peliformaatti pysyy tuttuna eli luvassa on hattupelit. Täten voit ilmoittautua omana itsenäsi turnaukseen, eikä oman peliporukan kasaamisesta tarvitse huolehtia.

Mitä nyt? Pane kalenteriin KBU:n päivämäärä eli 24-26.7.2020 (Tämän pidennetyn viikonlopun voi jo pyytää töistä vapaaksi). Lisää informaatiota tulossa myöhemmin. Pysy viritettynä! Ilmaise kiinnostuksesi FB-ryhmässä!

-IN ENGLISH-

Save the date for an epic 10-year anniversary Kalajoki Beach Ultimate Tournament! This year KBU is going to be greater than ever. Games are on both Saturday and Sunday, which means more time spent with old and new crazy frisbee friends! KBU is a hat tournament, so you do not need to worry about getting a team together. Just come as you are! See you in July, 24.-26.7.2020. Click yourself to FB-group.

More information coming later regarding this. Stay tuned!