Kaupunnisarja osa 1

Parin vuoden tauon jälkeen Oulun Ultimate pelaajat jakautuivat jälleen kerran Oulujoen eteläpuoleiseen ja pohjoispuoleiseen joukkueisiin. Kiekkoja ei toki heitellä joen yli vaan joukkueet kohtasivat toisensa ilta-auringon laskiessa Rajakylän Talvikkipuiston tekonurmella.

Ennen ottelua joukkueiden kapteenit suorittavat arvonnan siitä lähteekö joukkue ensin hyökkäämään vai puolustamaan, kummasta päädystä joukkue aloittaa pelin ja minkä värisellä paidalla pelataan. Etelä voitti arvonnan ja sai henkisen yliotteen pohjoisen joukkueeseen valitsemalla punaisen pelipaidan.

Kapteenit arpomassa.

Etelän joukkueen henkinen yliote näkyikin pelin alussa, jossa he ottivat pienoisen etumatkan pohjoisen hyökkäysvirheiden jälkeen. Etelän johtaessa 3-5, pohjoinen muutti hieman paikkapuolustuskuviota ja erilainen kuvio tuntuikin toimivan paremmin. Myös hyökkäyksessä kiekon tiputukset vähenivät. Huoman 5 maalin putken jälkeen tilanne olikin pohjoisen eduksi 8-5.

Ottelun pöytäkirja.

Toiden puoliajan alussa vielä Etelän kiekkovarmana pelinrakentajana toiminut Aksu reväytti pohjelihaksen ja joutui jättämään pelin kesken. Pohjoisen johto piti loppuun asti ja tuloksena hieno 13-9 voitto ensimmäisestä ottelusta. Pisteiden valossa pohjoisen tehokkaimmat pelaajat olivat: Tuomas (5+1) ja Pinja (0+6). Etelän joukkuessa suurimman pistepotin keräsi Jake (2+3).

Kivaa oli pelata pitkästä aikaa kaupunnisarjaa!

Kaupunnisarja jatkuu joskus kesällä, mutta nyt on peruskurssi ja puistopelit käynnissä. Tule mukaan harrastamaan lajia jossa saa sekä heittää että ottaa kiinni frisbeetä.

Spread the love

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?