VarjoNSUT hattuturnaus

Tervetuloa avoimeen hattuturnaukseen! Turnaus pelataan lauantaina 30.10. kello 11.30-16.00 Heinäpään jalkapallohallissa tekonurmella (lohko 3). Tervetuloa mukaan, olet sitten kokenut ultimatisti, silloin tällöin höntsäilijä, muutaman kerran pelailemassa käynyt tai kokonaan uusi tuttavuus. Tarjolla on hattupelien lisäksi mahdollisuus illan viettoon lauantaina pelien jälkeen. Lisätietoa illan ohjelmasta saa ottamalla yhteyttä Disquitosiin sähköpostilla, Instagrammissa tai Facebookissa. Lisätietoa voi kysyä myös Samilta tai Pinjalta.

Hintaa turnauksesta tulee 5€ tai alle, sillä kenttävuokra jaetaan osallistujien kesken. Tarkemmin summa selviää tapahtumapäivänä.

Ilmoittautuminen hattuturnauksen peleihin tapahtuu tämän linkin kautta Linkki: https://forms.gle/oeDzyhfYjRg3Ksh3A

Mikä on hattuturnaus?

Hattuturnaukseen ilmoittaudutaan yksilöinä. Turnauksen järjestäjä jakaa ilmoittautuneista mahdollisimman tasaiset joukkueet, joilla pelataan mukava, rento turnaus. Kaikki ovat tervetulleita mukaan pelaamaan.

Spread the love

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?