Avoimet puistopelit + heittoklinikka harrasteporukoille

HOX! Sadetta luvattu, että ukkosta. Täten puistopelit siirtyvät perjantaille 16.8. Aika ja paikka (klo 18 Hollihaassa) pysyvät samoina. Jos jo kovin juoksujalkaa vipattaa ja heittokäsi on levoton niin tiistaina, eli huomenna, on aloittelija vuoro (ylä)Norssin tekonurtsilla Linnanmaalla kello 20.15 eteenpäin! Sinne saa tulla ihmettelemään, koittamaan ja nauttii sopivan pöhköstä seurasta. 😉

Kaipaako harrasteporukkasi vaihtelua kuviokelluntaan, agilityyn, pitsinnypläykseen tai muuhun toimintaan? Kerää harrasteporukkasi tai vapaaehtoinen kaveriporukkasi ja saapukaa yhdessä Hollihakaan kokeilemaan ultimatea!

Oulun ultimateseura Disquitos järjestää tänä kesänä ilmaisia tutustumiskertoja eri teemoilla, joissa pääsee kokeilemaan lajia, harjoittelemaan heittoja ja pelailemaan rennon letkeästi.

Nyt on mahdollisuus tavata uusia ihmisiä, nauttia ulkoilusta ja pelata puistoultimatea! Tällä kertaa pelataan Hollihaan puistossa maanantaina 12.8. kello 18.00 alkaen.

Alussa ohjaamme “heittoklinikkaa” harrasteporukoille ja muille paikanpäälle saapuneille. Heittoklinikalla opetellaan perusheittoja ja lämpätään hetki ennnenkuin puoli seitsemän aikoihin startataan pelit. Puistopeleihin ei ole ikä-, sukupuoli- tai kuntovaatimuksia. Mukaan on tervetullut niin koululainen, opiskelija, työssäkäyvä, työtön kuin eläkeläinenkin.

Mukaan tarvitset juomapullon täytettynä sekä lenkkarit/nappikset. Puistopelit pelataan Hollihaan puiston eteläpäädyssä, jalkapallomaalien lähettyvillä.

Pelejä varten ei tarvitse osata mitään, vaan opetellaan sitten yhdessä!💪🏼

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?