Kaupunnisarja – peli 1

Kaupunnisarjaan ensimmäisessä pelissä kohtasivat tuttuun tapaan Pohjois- ja Etelä-Oulun joukkueet, Oulu-joen toimiessa rajaviivana. Ottelu saatiin pelata kauniissa, lähes tuulettomassa, kevät säässä.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli murheellinen Pohjoisen joukkueelle, joka teki monta paineetonta virhettä hyökkäyspelissä ja puolusti pari askelta jäljessä Etelän vikkeliä hakijoita. Etelä puolestaan osasi hyvin käyttää koko kentän leveyttä ja varmoilla raksasiirroilla toi kiekon lähelle maalia, jossa malttoivat odotella helppoa maaliheittoa. Ensimmäinen puoliaika meni Etelälle 7-1.

Toiselle puoliajalle Pohjoinen lähti tsemppaamaan puolustuspelaamista. Tiukemman puolustuksen ansiosta peli tasoittui, mutta edelleenkin pohjoisen hyökkäyspeli ei kulkenut. Toinen puoliaika Etelällä 7-4 ja koko ottelu maalein 14-5.

Ottelun pöytäkirja. Lopputulos etelälle 14-5.

Etelän tehokkaimpana pelaajana oli ensimmäistä ulkopeliä pelannut Saku Pakkolanvaara (tehot 2+5) ja viimeistä peliä Oulussa pelannut saksalainen Johannes Ahndorf (tehot 3+4). Johannes paljasti myös salaiset leipurin lahjansa tarjoilemalla kaikille pelaajille jäähyväismuffinsit.

Besten Dank Johannes, Bis Bald!

Kesän treenit jatkuvat tiistaisin (7.5. alk.) alottelijavuorolla, jonne kaikki ikään, sukupuoleen tai kuntotasoon katsomatta ovat tervetulleita; sekä harrastevuorona torstaisin. Lue lisää treeniajat-osiosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?