Talven treenivuorot

Talven sisävuorot jatkuvat joulutauon jälkeen normaalisti. Vuorojen ajat ja paikat löydät treeniajat osiosta ja ilmoittautuminen mukaan nimenhuudossa. Jos haluat tulla kokeilemaan lajia, niin ilmesty vain paikalle alottelijavuorolle ja kerro että haluat kokeilla olisko tämä sinua kiinnostava juttu. Ja jos alkaa kiinnostaa, niin tule ihmeessä toisenkin kerran.

Joulukuun hattuturnauksen palaajia.

Kaikki lajista kiinnostuneet, ikään, sukupuoleen, taito- tai kuntotasoon katsomatta ovat tervetulleita treenaamaan kanssamme. Jokaiselle varmasti löytyy sopiva treenivuoro ja tarpeeksi haastetta lajin parista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?