SM-tour 3 tuo ultimaten Suomen huiput Ouluun 29.-30.8.

Oulussa järjestetään elokuun viimeisenä viikonloppuna ultimaten SM-osaturnaus. Otteluita pelataan lauantaina ja sunnuntaina aamuvarhaisesta iltaan asti (la 10:30-19:30, su 9:00-16:30) Heinäpään urheilukeskuksessa (Nuottasaarentie 12). Kentille saapuu 13 joukkuetta ympäri Suomen ja nyt onkin mahdollisuus nähdä mm. tämän vuoden Euroopan mestareita tositoimissa! Tapahtumaan on ilmainen pääsy ja sunnuntaina viimeisten pelien jälkeen klo 16:30 on mahdollisuus myös itse osallistua kun Disquitosin jäsenet järjestävät kaikille kiinnostuneille opastusta ultimateen. Turnauspaikalla on kioski, joka palvelee pelien ajan molempina päivinä.

Joukkueet ja ranking

Avoin:

 1. Otso (Espoo)
 2. SOS-Terror (Sipoo-Turku)
 3. UFO (Tampere)
 4. Team (Helsinki)
 5. Saints (Vaasa)
 6. JSW (Jyväskylä)
 7. Disquitos (Oulu)

Naiset:

 1. Atletico (Espoo)
 2. UFO (Tampere)
 3. Helsinki Ultimate (Helsinki)
 4. Viima (Espoo)
 5. Saints (Vaasa)
 6. Disquitos (Oulu)

Aikataulut

tour3_aikatauluOtteluitten tuloksia ja tilastoja päivitetään ultimate.fi:n omaan pelikoneeseen

Mikä ihimeen SM-tour?

Ultimaten Suomen mestaruudesta kamppaillaan kolmessa turnauksessa, joista eniten pisteitä keränneet joukkueet kohtaavat ratkaisevassa finaalissa syyskuussa. Ensimmäinen turnaus pelattiin kesäkuussa Helsingissä (tilastot) ja toinen turnaus heinäkuussa Tampereella (tilastot). Oulun turnaus siis ratkaisee ketkä pääsevät finaaliin!

Turnausta odotellessa voi käydä vaikkapa katsomassa Suomen naisten maajoukkueen voitokkaan taistelun Euroopan mestaruudesta:

Spread the love

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Oululainen liitokiekkoseura on nimeltään (di....s)?